Havas Henrik és az ATV pere ma kezdődik a fővárosi bíróságon. Havas Henrik döntött úgy, hogy korábbi munkaadójával a bíróságon kíván újra találkozni, így beperelte a csatornát.

A Blikk számolt be róla, hogy még februárban döntött úgy Havas Henrik hogy perre megy a csatornával szemben.

Havas vesszőfutása még tavaly kezdődött. Baukó Éva celeb azzal vádolta meg Havas Henriket, hogy molesztálta. Bár a TV-s tagadta a vádakat, az ATV azért egy belső vizsgálatot indított  tavaly decemberben, s állítólag több dolgozó is szexuális zaklatással vádolta meg Havast.

Az eredményét nem hozták nyilvánosságra, ám mivel ezt követően nem hosszabbították meg a műsorvezető szerződését, azt a látszatot keltették, mintha elmarasztaló eredménnyel zárult volna – legalábbis Havas így vélekedik

Havas célja a perrel annyi, hogy adjon ki az ATV egy helyreigazítást, amely kimondja, hogy a vizsgálat eredményének és a távozásomnak semmi köze egymáshoz, valamint húszmillió forint sérelemdíjat is kér.

A korábbi tévés szerint őt megalázták, sőt, a családomat is lehetetlen helyzetbe hozták. Mindenkit megviseltek a történtek, ezt nem lehet hagyni.

Persze felmerül a kérdés, hogy Havas Henrik a tavaly év végi vesszőfutásáért miért az ATV-t perli és miért nem a lavinát elindító Baukó Évát.

Az ATV a pert nem kívánta kommentálni.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here