Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Majd az EU jól megfogja rendszabályozni Orbán Viktort. Az Eu nem fogja hagyni, hogy Orbán azt csináljon, amit akar. Hát akkor itt az ideje felébredni.

Mai hír, micsoda meglepetés. Micsoda újszerű hír. Természetesen már megint nem csinálnak semmit Orbánnal. ” Egyelőre nem lép fel Orbán Viktor miniszterelnök ellen az Európai Néppárt (EPP) az előző héten elfogadott Stop Soros törvénycsomag miatt” – közölte egy keddi lapinterjúban Manfred Weber, a Fideszt is a soraiban tudó pártcsalád európai parlamenti frakcióvezetője.

A hírben Weber hosszasan magyarázgatja, hogy igazából miért nem lép sose senki, oh csak a szokásos maszatolás: teccik tudni az ügyben az Európai Bizottság az illetékes, na azoknak kellene most már nagyon összeülni és a brüsszeli testületnek kellene most már nagyon vizsgálódnia, és ennek során figyelembe vehetik a Velencei Bizottság állásfoglalását is.

Na és hogyha ez meg van akkor, akkor kötelezettségszegési eljárást lehet kezdeni, amely végül eljuthat az Európai Bíróságra. Na és ha ez is meg van akkor esetleg foglalkozunk majd vele… mondta el Weber.

Szerintem eljött a pont amikor mindenkinek le kellene esni a 20 fillérnek: az EU és a különböző testületei, pártjai, pont leszarják, hogy mit csinál Orbán Magyarországon. Tök jó ez így nekik. Van egy mumus, akit tudnak használni, tudják a saját bázisukat mozgósítani vele. S félre értés ne essék, Orbánnak is tök jók ezek a brüsszeli elvtársak, ő is tud velük riogatni.

A politikában fontos az ellenségkép, milyen idilli, hogy ez kölcsönös és belföldön mindegyik politikai erőnek hasznos is. Fidesznek is Magyarországon, Merkelnek is Németországban. Ez az igazi win-win. Ki az a barom, aki ezt a remek felállást szétrúgná?

Ugyan ne legyünk már madarak, kb. 1000 meg egy alkalom lett volna arra, hogy Orbánt elkefélje az EU. Ha valóban lett volna ilyen cél. De nem volt. Ha lépett, akkor olyat, ami Orbánt belföldön csak megerősítette. Vagy ha már tényleg lépett volna, akkor valamelyik EU-s vezető váratlanul megvédte. Mint pl most Merkel, hogy Orbán a kerítéssel Németországot is védi. Jéé Merkel mama így harcol ugye.

Magyarok. Le kell esni a 20 fillérnek az EU soha, de soha nem fogja eltakarítani Magyarország éléről Orbánt. Mert mondjuk nem is ez a dolga. Minden népnek saját magának kell a sorsát a kezébe venni és nem várhatjuk, hogy majd külföldről valaki majd megoldja a problémáinkat.

Mondom ezt azon ellenzékieknek, akik lelkesen tapsikolnak minden egyes EU-s színházi előadásnál, melynek a címe: most már Orbán nagyon messzire ment, most már tényleg lépünk. A vége persze mindig ugyan az, nem csinálnak semmit.

Újságírók, pártok, véleményvezérek: ne hülyítsétek magatokat és minket. Az EU soha nem fog lépni Orbán ellen. Az EU soha nem fog olyat tenni melybe bele bukna Orbán. Ez a mi dolgunk magyaroké. Ha mi nem vagyunk képesek Orbán bukását előállítani, akkor itt marad. Ezt remélem most már mindenki érti, se nem hülyítjük egymást tovább, a majd a külföld blablával.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here