Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ez már annyira gyomorforgató, hogy ördögien zseniális. Ameddig a Fidesz Stop Sorosozik, megszorító csomagot nyújt be, tudományos akadémiát darál be még szépen titokban a választási törvényt is módosítja. S ha már hozzányúl, akkor be is tilt egy-két dolgot. 

Ellenzéki legyen a talpán vagy igazi hardcore médiafogyasztó aki nyomon tudja pontosan követni, hogy éppen megint milyen disznóságokat csinál a Fidesz.

Egyszerre egy időben sokat, aztán tessék választani, hogy az idióta ellenzéki média összefogást firtató kérdésein felül megmaradt 3 percben miről is tetszik épp beszélni, már ha épp ellenzéki politikusnak tetszik lenni.

Ezért tud szépen titokba a parlament elé becsusszanni egy laza kis választási törvény módosítás. Amiben van sok, mondjuk azt, értelmes dolog is, de a lényeg nem változik és cserébe újabb ellenzéki felületeket gyakorlatilag betilt.

Aki azt mondja, hogy az ellenzéknek maradt az utca és ott tudja megnyerni a választásokat, az ezt felejtse is el. Ugyanis az új választási törvény módosítás gyakorlatilag betiltja azt, hogy szabadon plakátokat lehessen elhelyezni a választási kampányban.

Olyan módosítás került a parlament elé, amely a villanyoszlopokra is engedélyhez kötné a választási plakátok elhelyezését. Korában csak a kerítésekre és kapukra volt ilyen tilalom.

Az elektromos művek már a 2014-es választásokban is le szerette volna szedni a plakátokat. Az Elmű-Émász akkor közölte, hogy eltávolítják a villanyoszlopokra helyezett választási plakátokat. Az ügy akkor a Kúria előtt landolt, amely világosan kimondta ki lehet tenni ide plakátokat.

A mostani törvénymódosítás után tehát senki ne keresse a plakátokat, mert ha az elektromos művek nem ad engedélyt, akkor nem lesznek. Magyarul az ELMŰ ezután igen komolyan beavatkozhat a magyar választásokba. Mert ha azt mondja, hogy a Fidesz kap erre engedélyt a többi pedig nem, akkor lehet menni a sóhivatalba.

De mondhatja azt is, hogy csak lovéért lehet kitenni plakátokat, amit nyilván az ellenzék nem fog tudni kifizetni.

Persze azt is tegyük hozzá gyorsan, hogy mint ahogy már beszámoltunk róla a Fidesz holdudvar éppen tárgyalásban van a hős Simicskával, hogy megvennék az Ő plakáthelyeiket is.

Én még azt is hozzá teszem, hogy ez a törvénymódosítás olyan mértékben kiszolgáltatja a pártokat pár magáncég kénye-kedvének, hogy már komolyan veszélyezteti az EGYENLŐ és titkos választások elvét.

Persze mindenki nyugodjon meg nem csak ennyi van benne. A közterületi vircsaftot is egy kicsit betiltaná az új törvény. Még idén februárban zajlott jogvita arról, lehet-e például egy Tesco parkolóban aláírást gyűjteni, végül a Kúria úgy döntött, lehet. De most törvénybe iktatják, hogy tilos, nehogy ennyivel is könnyebb legyen az ellenzéki pártoknak Kubatov-listák hiányában az ajánlások összeszedése….

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here