Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ennyire egyértelmű helyzet már régen ált elő, egyértelműen elismerte a kamu jelölt, hogy ő a Fidesz felkérése alapján indul el a választáson

Időközi választás lesz július 15-én Miskolcon, mivel az addigi képviselő lemondott, hiszen a parlamentben folytathatja tovább.

Az ellenzék a Jobbiktól a DK-ig átívelően támogatja Erdei Sándort, azaz pontosabban Erdei Sándor 1976-ot. Ezt a számot nagyon érdemes megjegyezni, mert ennek van jelentősége, ugyanis a Fidesz minden jel szerint kamujelöltekkel is nehezíti a humoristaként (Rokker Zsolti) is ismert férfi dolgát.

Az „igazi” miskolci Erdei Sándor mellett egy másik  Erdei Sándor nevű nyékládházi férfi is indul a választáson, aki eddig az összes média megkeresést elhárította. A két Erdei Sándor között a szavazólapon a születési év fog különbséget tenni. Tehát ezért kell megjegyezni az 1976-ot.

A Magyar Narancs tárta fel, hogy a nyékládházi Erdei Sándor ismerőse Nyékládháza fideszes polgármesterének, Surmann Antalnak, aki pedig Tállai András segítője volt, micsoda meglepetés, hogy a szállak a Fideszhez vezetnek.

De van egy másik kamu jelölt is, aki pedig a művésznévre, mármint a a Rocker Zsolttira reagálva bírtak rá, hogy induljon.

Indul ugyanis egy Molnár Zsolt nevű jelölt is, akiről korábban az derült ki, hogy fideszes aktivista Borsod megyében, és Koncz Ferenc, áprilisban a parlamentbe bejutott képviselő körül tűnt fel. A Magyar Narancsnak ezzel a Molnár Zsolttal sikerült kapcsolatba lépnie, s megdöbbentő beismerést tett a lapnak írásban.

Molnárról azt lehet még tudni, hogy nemcsak Koncz képviselőnek volt a segítője a kampány során, de jóban van Koncz családjával is, így például a fiával is. Ezzel kapcsolatban a Narancs úgy értesült Fidesz-közeli forrásból, hogy „kifejezetten Koncz Ferenc kérte fel Molnárt, hogy induljon el a miskolci időközin, és összességében Koncz mozgatta háttérből a szálakat”.

Molnár Zsolt a Magyar Narancsnak ezt az értesülést egyértelműen elismerte, igaz, ezen túl már semmit sem akart hozzáfűzni az esethez. Többet nem is kívánt elmondani, de azt azért még egyértelművé tette, hogyha más lenne a keresztneve, akkor nem kérte volna fel Koncz képviselő, hogy induljon el most Miskolcon.

Magyarán a Fidesz azt várta az ő indulásától, hogy megtévessze azokat a választókat, akik esetleg Rokker Zsoltot keresnék a szavazólapon, és esetleg Molnár Zsoltban vélnék megtalálni.- összegzi a Magyar Narancs

 

Mindennek alapján ugyanakkor a lap azt feltételezi, hogy  a folyamat a következőképpen nézhetett ki:

1. A fideszes képviselő és köre kitalálta Molnár Zsolt indulását.

2. Molnárt felkérték, aki végül igent mondott.

3. Molnárnak ezek után annyi dolga volt, hogy rendelkezésre bocsássa személyes adatait, valamint aláírja a megfelelő dokumentumokat.

4. Minden mást Koncz és tágabb köre intézett. Azaz az ajánlások összegyűjtését is, amelyben Molnár nem vett részt.

A Narancs feltételezését Molnár nem cáfolta, de nem kívánt bővebb kommentárt ezekről a részletekről sem elárulni.

A lap megkereste Koncz képviselő urat is, aki hazugságnak nevezett mindent. Azt már mi vélelmezzük, hogy valószínűleg nem tudta, hogy a kamu jelöltjük kitálalt a Magyar Narancsnak.

Hát így mennek a dolgok Fidesznél ha választásról van szó és bukóra állnak. Téged meg, kedves olvasó arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot, hogy minden miskolcihoz eljusson: az ellenzék jelöltjét így találják meg a szavazó lapon: Erdei Sándor 1976

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here