Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Természetesen nem is Magyarországon élnénk, ha Orbán Viktornak valami befolyásoshoz kapcsolatos dologhoz nem lenne köze.

A Forbes idén negyedik alkalommal tette közzé az 50 legbefolyásosabb magyar nőt rangsoroló listáját. Természetesen Orbán Viktor két ponton is családilag kötődik a listához.

A lap a lista összeállításához elsősorban azt vette figyelembe, mekkora büdzséért és létszámért felelnek az adott nők, illetve milyen értéket képvisel a szakértelmük a piacon. Ezenfelül azt is megvizsgálták, az elmúlt évhez képest hogyan változott mindez, vagyis milyen eredményeket értek el az általuk vezetett cégek, intézmények ebben az időszakban, illetve hogy mekkora a „felhajtás” körülöttük.

A Forbes ezúttal is négy területet vizsgált: az 50 fős listán 20-an az üzleti élet képviselői, 10-10 nő pedig a közélet, a kultúra és a média területén dolgozik.

Az üzleti szférában változatlanul Dávid Ilona, a MÁV elnök-vezérigazgatója az első. A következő két név a tavalyi évhez képest helyet cserélt: második lett Hegedüs Éva, a Gránit Bank elnök-vezérigazgatója, harmadik pedig Fábián Ágnes, a Henkel Magyarország ügyvezető igazgatója. Új név a listán Szörényi Beáta, a Sanofi-Avensis országigazgatója, Oppenheim Klára, aki saját ügyvédi irodát vezet, és Kádár Gabriella, a CIG Pannonia vezérigazgatója.

A közéleti lista első helyén továbbra is Orbán Viktor miniszterelnök felesége, Lévai Anikó áll. A listán először szerepel a miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel is, méghozzá a negyedik helyen. Szintén új szereplő Sárosdi Lilla, aki bátor közéleti szerepvállalása miatt kapott helyet a listán.

A kultúra szekcióban a legbefolyásosabb magyar nő ismét Havas Ágnes, a Filmalap vezérigazgatója lett. Az élmezőnyből a lista végére csúszott Eszenyi Enikő, a Vígszínház igazgatója, új szereplőként pedig Kováts Adél, a Radnóti Színház vezetője és Enyedi Ildikó filmrendező került fel a listára.

A médialista első helyén ismét Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója szerepel. Örömmel jelentjük, hogy új név a listán Mészáros Kinga, az NLCafé kiadójának, a Central Médiacsoportnak tavaly novemberben kinevezett vezérigazgató-helyettese.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here