Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Simicska Lajos eladja az összes gazdasági érdekeltségét. Mindent, építőiparit, mezőgazdaságit, média és közterületi plakát vállalkozásait. Ezzel valószínű véget ért a Simicska-Orbán háború.

Bombaként robbant a zoom.hu híre, hogy Simicska Lajos kvázi kapitulál, ugyanis eladja az összes érdekeltségét. A vevő ráadásul egy Fidesz közeli üzletember Nyerges Zsolt. Ezzel eldőlt a Simicska- Orbán csetepaté.

A zoom.hu számolt be róla, hogy Nyerges Zsolt vásárolja meg Simicska Lajos és családja saját és közös tulajdonában lévő építőipari, mezőgazdasági, média- és közterületi reklámpiaci, illetve vagyonkezelői üzleti érdekeltségeit.

Erről a portált maga Nyerges Zsolt tájékoztatta, ez magyarul azt jelenti, hogy  a G-nap óta a Fidesznél nemzeti nagytőkésből kegyvesztetté vált Simicska Lajos  mindenét eladja a Fidesz közeli vállalkozónak.

A közleményből az is kiderül, hogy Nyerges Zsolt az érintett cégek egy részében már most is tulajdonostárs. A több céget érintő, jelentős tranzakciókat azonban még a Gazdasági Versenyhivatalnak is jóvá kell hagynia. Nyerges közleményének legfontosabb része pedig:

„A szerződések tartalma, a vételár és az üzlettársi kivásárlás egyéb részletei szigorú üzleti titkot képeznek, amelyet a felek akarata szerint nem hoznak nyilvánosságra.”

A zoom.hu cikkéből nem derül ki pontosan így csak következtetni tudunk, hogy a Hír TV és az Index.hu is Nyergeshez kerül, valamint Simicska Lajos óriás plakát cége a Publimont és Cityposzter is.

A Fidesz közeli média már több ízben tett utalást arra, hogy a Magyar Nemzet, Heti Válasz és Lánchíd rádió után a Hír TV is meg fog szűnni. Legutóbb az Echo TV troll című műsorának résztvevői tettek ki egy olyan képe, melyben egyértelműen erre utaltak.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here