Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Azt már kész tényként kezeli a Fideszhez közeli média, hogy a Hír Tv meg fog szűnni a tulajdonos váltás után, azonban újabb érdekes dolgokról irkál a Fidesz propaganda gyár.

Remélem most már végtelenül kellemetlenül érzi magát minden okostojás, akik csaholva tapsikoltak a Simicska-Jobbik frigynek, s gondosan feladták az elveiket, csakhogy a holokamuzos széljobb pártot mosdassák.

Mi itt a net kis szegletén hiába mondogattuk, hogy kollégák ez egy hülyeség ebből még gáz lesz, biztos ami biztos zakatolt a rúgjuk szét az baloldalt, rúgjuk szét az MSZP-t projekt és nyaljuk fel a Jobbikot, nyaljuk fel a Simicskát projekt.

Azt jött a választások utáni nagy pofon, Lajos meg fogta, aztán bezárta a boltot. Majd most a napokban végső kapitulációként mindenét eladta Nyergesnek.

A Fidesz média már nyíltan arról ír, hogy a Hír TV az meg fog szűnni, sőt a Pesti Srácok tovább is ment és azt írja a propaganda portál hogy Simicsika mindenét eladta Nyerges Zsoltnak, akitől akár Mészáros Lőrinchez kerülhet minden.

Sőt még azt is kifejtik, hogy a  Hír TV megszűnése után „felkészül: az Index, a hervadó libsizmus ékköve, amely szerdán e szavak kíséretében adta föl magára az utolsó kenetet”.

Lehet azonban, hogy a Fidesz média most csak a vágyálmait irkálja meg, de azt nem tudjuk, hogy mit tartalmaz a Simicska-Nyerges paktum, de ha Simicska tényleg odadobta a Fidesznek azokat, akiket még pár hónapja azért verbuvált, hogy legyőzze a Fideszt, akkor Simicska egy g@ci.

Azonban mi egy másodpercig sem vagyunk biztosak abban, hogy a Simicska-Orbán háború nem csak egy látszat csetepaté volt.

A Hír TV a köztudatban, mint a Fidesz TV-je éget be. Emlékezetes jelenetek voltak, hogy a netadós tüntetéseken a Hír TV embereit a tüntetők körbeállták és „a hazudtatok eleget” rigmust skandálták. Ez a brend totális elkopását jelentette.

Logikus lépés egy ilyet felszámolni, hiszen egy új valószínű hitelesebb. Azonban ha simán bezárták volna, azzal nem ütnek rögtön három legyet egy csapásra.

Ugye először is így a saját holdudvarból is ki tudták szórni, azokat akik nem elég lojálisak a Fideszhez, azokat a bizonytalankodó elemeket, akik gondolkodni mernek. Másodjára a baloldali holdudvart is meg tudják osztani, Kálmán Olga, Puzsér Róbert (ő baloldali?) Wieszler Alinda és még sorolhatnám elcsábítása remek eszköz volt erre. S itt gondolkozunk egy kicsit, köztudott volt, hogy Simicskáék már korábban felvásárolták az Indexet, de mekkora népfelháborodás lett volna, ha fideszes Simicska zárja be?

Harmadjára a Jobbikot be tudták terelni egy olyan kommunikációs térbe, amelyről csak a nettó idióták gondolták, hogy működhet. Mert a jobbik szavazóknak is van, lenne elfogadható baloldali véleményvezér, de az nem Heller Ágnes. Ráadásul Heller nem is olyan erőteljes baloldali, sokkal inkább liberális vélemény csiholó, hogy pl az MSZP szavazók ezrei menjenek utána.

Minden esetre Simicska ellenzéki pettingje után soha nem látott mértékű a szar az ellenzéki oldalon. A Jobbiknak kb. annyi is és cserébe a Fidesz erősebben kerül ki minden értelemben, mert egy szétvert bizonytalan hátterű baloldali média elit maradt utána.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here