Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Megjöttek a 2017-es számok, hogy pontosan mennyire is volt jó biznisz a letelepedési kötvény. Mi, hanem ez mutatja meg a legjobb a Fidesz politikájának álnokságágát?

Letelepedési kötvény. Ízlelgesd ezt a kifejezést. Mi is ez? Pénzért árulni a magyarságot. Pontosabban pénzért árulni a hazát. Hazaárulás. Még pontosabban pénzt csinálni a migrációból, mert ugye Magyarország megvédi az egész Európát a migránsveszélytől, csak éppen egy kis suskáért bárki jöhet.

S jó biznisz ez. Azt, hogy pontosan mennyire is, azt nem tudjuk, hiszen a legtöbb letelepedési kötvényben utazó cég offshor hátterű. Igen, árulják a hazát és még nem is itthon adóznak.  A sok cég közül csupán egy az aki magyarországi bejegyzéssel bír, így az ő gazdasági adataiból lehet látni, bizony 100 milliók pörögnek a NER kegyeltjei között.

A Napi.hu és a G7.hu tárta fel hogy milyen éve volt az egyetlen magyar, kötvények értékesítésével foglalkozó cégnek.

Az Arton Capital Kft.-nek  tehát nem volt rossz éve, sőt: az adózott nyeresége 294 millió forint volt tavaly, ami 64 millióval több az egy évvel korábbinál.

Természetesen a  tulajdonos közel van a tűzhöz,  a sajtó korábban már feltárta, hogy Rogán Antal évfolyamtársa volt Balogh Radosztina.  Tudni kell jó évfolyamtársakat találni, ugyan is Balogh Radosztina  290 millió forint osztalékot vehetett ki a cégből.

Annak ellenére ment ennyire jól a biznisz, hogy egy nagy sajtónyilvánosságot kapott betörés miatt 200 millió forintot le kellett írniuk veszteségként.:((

A portál arra is felhívja a figyelmet, hogy ez a csekélyke ki profit azonban csak egy töredéke volt a cég valódi nyereségének, annak java ugyanis egy Artonnal szerződéses viszonyban álló offshore céghez folyt be – írja a G7.hu gazdasági portál a cég üzleti beszámolója alapján.

A cég eszközállománya is szépen gyarapodott, 36 milliárd forintról közel a duplájára, 68 milliárd forintra nőtt.

Négy év alatt összesen 6585 külföldi jegyeztetett le kötvényt az olyan közvetítő cégeken keresztül, mint az Arton Capital, ami a nyolc közvetítő cég közül kiemelkedett, hiszen 2017 első három hónapjában több kötvényt adott el, mint az azt megelőző három évben.

A G7.hu számításai szerint a valódi üzleti siker nem tükröződik az Arton árbevételében, ami tavaly csupán 79 millió forintot tett ki. Az előző évek árbevétele sem volt túl magas, pedig az Arton ügyfelenként 60 ezer eurót, vagyis 310-es árfolyamon számítva 18,6 millió forintot kért az ügyintézésért, azaz az árbevételelének a 388 ügyfél után közel százszor nagyobbnak, 7,2 milliárd forintnak kellett volna lennie….

 

Így mennek NER tesóknál a nyomorult hétköznapok, most írjam le, hogy közben meg az egészségügyben nincs elég pénz?

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here