Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Igen a Momentumnak volt egy városi polgármestere, de már csak múltidőben, mert az is lemondott. Egyre nagyobb problémák vannak az új csuda pártoknál.

Nem akarom a részletekig felsorolni azt az évődést amin keresztül mentek az új csodapártok. Az Együtt az már ugye fel is oszlott, az LMP-ben nehéz követni, hogy két pofon és kizárás között épp mi történik. A Jobbik szakadt és sorban lépnek ki, közben kiderült, hogy az ÁSZ bírságra gyűjtött pénzt is elköltötték kampányra.

A Momentumban is voltak balhék, volt ott is kilépés meg kizárás. De talán a legfájóbb vesztesége a pártnak, hogy az egyetlen városi polgármestere, Ács város vezetője Lakatos Béla lemondott.

A polgármester egy Facebook-posztban jelentette be, hogy nyolc év városvezetés után lemond Ács város polgármesteri posztjáról.

Lakatos korábban a  Fideszben politizált de onnan kilépett, a az április választáson már a Momentum színeiben indult és lett harmadika településén. Ennek a lépésének köszönhetően már korábban el kezdett elfogyni körülötte a levegő.

A  lemondó posztjában többek közt ezt írta:

„(…) elszomorít az, hogy a politikai támadások, az egyéni érdekek és sérelmek így tönkre tudják tenni egy fejlődő kisváros mindennapjait. Amikor egy települést már hátrányok érnek azért mert, vezetője határozottan kiáll a demokratikus értékek mellett, és a hivatali rendszer döntéseit a félelem légköre irányítja, nem a szakmaiság, az az ország elveszett ország”.

A 444-nek Lakatos, azzal magyarázta a döntését, hogy már annyira szorította a várost a Fidesz félelempolitikája, hogy a helyiek érdekében jobbnak látta félreállni:

„Ma a vidék magyarországán hiába fejleszt az ember nyolc évig a várost, elmeszelik ha nem fideszes, és ki mer állni a hatalommal szemben”

Az is kiderült, hogy a képviselő testületben a polgármesternek nincsen többsége és így a munka ott ellehetetlenült.

A 2011 óta előkészített vízelvezetőrendszer, továbbá a kerékpárútfejlesztés együttes 300 milliós terve is veszélybe van csak azért, mert a polgármester nem fideszes, de családját is folyamatosan érik támadások a kormánypárti sajtóban.

Lakatosról  néhány hete kikerültek a netre  az ő állítása szerint alaposan megvágott videó- és hangfelvételek, amelyeken szidalmazza és fenyegeti városházi és iskolai kollégáit.

A Fidesz lapjai rárepültek az esetre, Lakatos szerint a cél az ő lejáratása volt, de elismerte, hogy hibázott, és az érintettektől elnézést kér.

A roma származású Lakatos 2015-ben lépett ki a Fideszből, miután Orbán Viktor azt mondta, hogy „Magyarországnak az a történelmi adottsága, hogy együtt él néhány százezer romával. Ezt valakik valahol valamikor eldöntötték, amit mi megörököltünk”.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here