Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Nagyon nem dőlhettek hátra a pártok a józsefvárosi és V. kerületi időközi választás után, hiszen most hétvégén is lesz három újabb időközi választás.

Most hétvégén vasárnap, azaz július 15-én három megyei jogú városban is időközi választást tartanak. Sopronban, Veszprémben és Miskolcon is egy-egy önkormányzati választókerület üresedet meg lemondás miatt.

Sopron 1. számú választókerületében a Fidesz jelöltjével, Filep Márkkal szemben csupán egy pártos jelölt indul, az MSZP színeiben Sógor Ferenc, nem állított jelöltet sem az LMP, sem a DK, sem a Jobbik. Annak ellenére, hogy más párt nem indított jelöltet mégsem lesz könnyű dolga ebben a körzetben az MSZP-nek. Igen nagy aránnyal nyert a Fidesz itt a legutóbbi választáson. Ráadásul lesz még a szavazólapon kettő független jelölt is.

Veszprém 8. számú választókerületében a helyzet sokkal vegytisztább: csupán kettő jelölt van. A Fidesz színeiben Kovács Áron és vele néz farkasszemet az LMP-s Zelenák Adrián. Semelyik másik ellenzéki párt sem indult el Veszprémben sem. A tavaszi választáson az összellenzék hozta volna ezt a körzetet, a kérdés az, hogy mennyire fog tudni mozgósítani az ellenzék.

Miskolc 12. számú választókerületében az összes ellenzéki párt egy független jelöltet,  Rokker Zsoltit támogatja de ezt a nevet gyorsan felejtsük is el, hiszen a szavazólapon a humoristát így fogja megtalálni: “Erdei Sándor 1976”. Azért ez a furcsa név, mert a Fidesz holdudvarból is indul egy másik Erdei Sándor.

Abból, hogy kamujelöltekkel akarja megtéveszteni valaki a választókat Miskolcon, hatalmas média botrány lett. Az MSZP-LMP-JOBBIK-DK- Momentumnak a városban közel kétharmada volt a tavasszal, így könnyen lehet, hogy itt alul fog maradni a fideszes Dr. Nagy Ákos.

Minden jel szerint Sopronban, Veszprémben és Miskolcon is van tehát érdemben esély arra, hogy a választásokon gyengítsük egy picit a NER-t. Azonban ismét egy nagy kérdés van: vajon a nem fideszes szavazók el fognak-e menni?

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here