Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Agresszív kampánnyal zárta a Fidesz Miskolcon az időközi választási kampányt, az események odáig fajultak, hogy a rendőrök intézkedtek

Az összes ellenzéki párt, tehát az MSZP, a DK, a Jobbik, az LMP, a Párbeszéd és a Momentum is az ismert humoristát,  Erdei Sándor 1976-ot támogatja a vasárnapi választáson. A DK helyi vezetője számolt be róla, hogy a Fidesz agresszív támadásba lendült.

A Fidesz minden eszközt bevet, hogy ellehetetlenítse a vasárnapi miskolci időközi választást. Az után, hogy elindítottak csak azért egy jelöltet, mert a neve megegyezik a baloldali jelölt, Erdei Sándoréval, hogy kerestek egy Molnár Zsoltot, akinek a neve szintén megtévesztő lehet azoknak, akik Rokker Zsoltiként keresik a szavazólapon az ismert humoristát, most azonban egy egész elképesztő hadjáratot indítottak – fogalmaz a párt szombati közleménye.

Varga Gergő miskolci választókerületi elnök arról számolt be, hogy a Fidesz mintegy 50 aktivistával járja a választókerületet, és rongálja, átragasztja az ellenzék plakátjait. Ez a háború mostanra már rendőri intézkedésig fajult.

Mint fogalmazott, a Fidesz szemmel láthatóan úgy képzeli a várospolitikát, hogy az a nyerő, akinek több és nagyobb plakátja van.

„Ennél többet a megtévesztésen és erőszakon kívül nem tudnak felmutatni, a jelöltjük sem miskolci, fogalma sincs a környék problémáiról. Az ellenzék jelöltje, Erdei Sándor 1976 ezzel szemben igazi lokálpatrióta, az emberek felé forduló, vérbeli miskolci. Támogassuk együtt a vasárnapi választáson, hogy méltó jelölt neve mellé kerülhessen az iksz!”- írták.

Most vasárnap, azaz július 17-én tartanak időközi választást Miskolcon. Az ellenzéki jelölt neve mögött azért van ott az 1976 azaz a születési dátuma, mert elindult egy másik ugyanolyan nevű jelölt is.

Arra kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy a Fidesz még az ilyen agresszív lépésektől sem riad vissza a hatalomért!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here