Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Torzsa Sándor, az MSZP ifjúsági szervezetének, a Societasnak az elnöke egy facebook posztban  kiakadt a Fideszre és helyre tette a pártot.

Torzsa Sándor, az MSZP ifjúsági szervezetének az elnöke eléggé kiakadt a fideszes politikusokra, amiért a foci VB-be is politikát kevernek.

Már több portál is beszámolt róla, hogy a Fidesz-KDNP korábbi képviselője, most valamilyen szóvivője, Hollik István tegnap a VB döntő előtt egy poszttal igen csak markánsan belekeverte a kormánypolitikáját a rangos sporteseménybe.

Hollik azt írta, hogy :„a foci persze arról szól, hogyan küzd két csapat a pályán. De a foci ennél mindig sokkal többről szól. A világbajnoki döntőnek Európa jövője szempontjából is fontos üzenete lehet, hiszen egy bevándorlóország játszik egy nemzeti identitására büszke, keresztény országgal. Már csak ezért is hajrá Horvátország.”

Az ifi szocik vezetője ezen gondolatokra rághatott be és egy facebook posztban elküldte a francba a Foci VB-vel politizáló Fideszeseket:

“Elég beteg dolog a foci VB-be is politikát keverni. Szóval most már tényleg menjetek a francba fideszeskéim.”- írta Torzsa, aki mint egy másik posztjából kiderült szintén  Horvátországnak szurkolt.

Orbán Viktor is megszólalt foci VB ügyben, a döntő előtt azt nyilatkozta az MTV-nek, hogy a horvát foci a mi kutyánk kölyke. Orbán nyilatkozatából a döntő után vicc is lett az interneten: “Ahogy Orbán kimondta, hogy a horvát foci a mi kutyánk kölyke, rögtön kaptak is a horvátok 4-et.”

Mi nem tudjuk nem azt mondani, hogy nincsen igaza Torzsának, tényleg elég gáz hogy már mindenhova beteszi a Fidesz a propagandáját. Oszd meg a posztunkat facebookon ha szerinted sincs helye a fociban a politikának!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here