Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Az MSZP képviselőnője a Fideszenek kellemtelen, de az embereknek fontos ügyben kérdezte az illetékest, az államtitkárnak nem tetszett a így odament elbeszélgetni az MSZP-ssel.

Bangóné Borbély Ildikó az MSZP képviselője “Mérgező ételek, rákkeltő gyógyszerek ? A kormány miért nem garantálja az emberek biztonságát ?” címmel interpellált éppen a szennyezett vérnyomáscsökkentő gyógyszerek és gyorsfagyasztott zöldségek miatt, és a kormány felelösségéről beszélt. Számonkérte, hogy a közvélemény júniusig-júliusig nem kapott tájékoztatást.

Bangóné interpellációja végén a Miniszterelnökséget képviselő Soltész Miklós államtitkár felállt a székéből, a parlamenti patkót átszelve odament az ellenzéki padsorokhoz  és Bangónéhoz hajolt, hogy elbeszélgessen a képviselőnővel.

A szocialista politikus az ATV munkatársának kérdésére elmondta: az államtitkár végtelenül indulatosan hajolt felé, és azt kiabálta neki:

“Ne hazudjál! Csernobil idején az a ti kormányotok volt!” Aztán a hangzavarban nem lehetett érteni a szavait  – mondta Bangóné, hozzátéve, hogy Csernobilról az unokaöccséről és egy fülsérülésről beszélt.

Majd Bangóné az ideges államtitkárnak közölte: “Kikérem magamnak! Legközelebb meg is fog ütni?”

Bangóné és a szocialisták minősíthetetlennek nevezték az esetet, ami szerintük “fenyegető volt”. Korózs Lajos, aki Bangóné mögött ül a parlamenti padsorokban, úgy mesélte el: Soltész Miklós önmagából kikelve lépett oda és a miniszteri széken áthajolva “Bangóné Borbély Ildikó arcába ordított valamit artikulálatlan hangon. Tajtékzott” – mondta a szocialista képviselő.

A következő interpellációt feltevő Arató Gergely, aki egyébként DK-s, nem hagyta szó nélkül a feldühödött államtitkár esetét, méltatlannak nevezte, hogy ez megtörtént egy interpelláló ellenzéki képviselővel a parlamentben.

Az indulat érthető, hiszen ahogy Bangóné beszámolt az ATV-ben  Rétvári Bence államtitkár  kénytelen volt elismerni, hogy a kormány március óta tudott arról, hogy egy bajai élelmiszeripari üzemből lisztéria-baktériummal fertőzött élelmiszer került forgalomba.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here