A Párbeszéd parlamenti képviselője egy lapinterjúban jelentette be, hogy a párt képviselői a fizetésemelésüket jótékony célokra fordítják

Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd képviselője és pártigazgatója a Zoom.hu-nak erről azt mondta, hogy azért nem szavazták meg a párbeszédesek, mert szerintük Magyarország száz legfontosabb kérdése között jelenleg nincs ott a képviselők fizetése, “ehelyett például az otthonápolók díját kellett volna emelni, ezért nem tudtuk támogatni”.

A pénzt a képviselők a tervek szerint nem teszik zsebre. “Jótékony célra és az ellenzék számára kiemelt célokra fogunk ebből felajánlani, mint például a független sajtó vagy vidéki autonóm közösségek támogatása.”

A javaslatot támogató ellenzékiekről azt mondta:

tisztában vagyunk vele, hogy Fidesz hogyan zsarolta ki az ellenzéki szavazatokat, ezért mi nem törünk pálcát senki felett.

A Párbeszéd képviselője beszélt a 2019-es önkormányzati választásokról is, azt mondta ezzel kapcsolatban, hogy nyáron még lehet nyalogatni a sebeket, de legkésőbb ősszel meg kell egyezni a jelöltekben.

Sok helyen van már jól dolgozó, beágyazott ellenzéki jelölt, de a 3200 település többségében nyilván független jelöltet kell indítani, méghozzá olyat, aki beágyazottsággal, már ismert eredményekkel bír, és aki mögé be tud állni az ellenzék, hogy egymaga állhasson ki a fideszes jelölttel szemben.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here