Sorok az MSZP sátra előtt
Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az EFOTT fesztivál civil falujában évek óta hagyományosan jelen vannak a politikai pártok ifjúsági szervezetei. Az MSZP sátrában testfestés volt, ahol az év netes szavát is fel lehetett pingálni.

Hivatalosan is az MSZP trendibb lett, mint a Fidesz s ezt bizonyítványt saját maguk a Fideszesek állították ki: élő adásban értetlenkedtek, hogy miért lehetett az év netes szavát a csövesbánat kifejezést felfesteni az MSZP ifjúsági szervezetének, a Societasnak  az EFOTT sátrában?

Az EFOTT fesztiválon hagyományosan jelen vannak a pártok ifjúsági szervezetei és a legnagyobb érdeklődés a Societas-MSZP sátrában szokott lenni, ennek oka, hogy elég trendi cuccokkal nyomulnak.

Sikerüket jól mutatja, hogy a kormánypárti Echo TV Keménymag című műsorában is téma volt az MSZP-s kitelepülés a fesztiválon. A műsor már önmagában is azért vicces, mert a résztvevők jobban hasonlítanak a „programozó buli” mémre, mint sem egy keménymagra.

A keménymag műsorvezetője elmondta, hogy véget ért az EFOTT és az MSZP-sek csövesbánat felíratott festetek a fiatalok hasára, mit akartak ezzel mondani?- tette fel a kérdést, mely után minden Dancsó Péteren szocializálódott egészséges egyetemista, kellemetlenség érzésében csak szolidan az arcához kap.

Majd utána elkezdtek találgatni, de azt inkább nem részletezzük, mert penetráns kellemetlen. Inkább segítünk a fiatalok körében igencsak népszerűtlen Fidesznek és eláruljuk mi az a csövesbánat.

Minden évnek vannak net szavai, amik igazából különös jelentéstartalommal nem bírnak, egy ideig kiszólásként bekerülnek a fiatalok nyelvezetébe majd onnan relatív hamar kikopnak. Ilyen volt pl. a bulibáró, a hesteg vagy a yolo és most 2018-ban a csövesbánat vagy akár a zsalmalé.

A csövesbánat szó  egyébként a Minden álmod című, a Dikh TV által youtubon elindított, roma színészekkel,  középiskolásoknak szóló filmsorozatból ered, melyet Dancsó Péter népszerű vloger természetesen parodizált és elkezdte videóiban kiszólásként használni a csövesbánat kifejezést.

Persze mi megértjük, hogy a Fidesz legtrendibb keménymagja, kit hétről hétre azért vetnek be, hogy a fiatalosnak tünjenek, így 40 és 50 év között már nem tudja a lépést tartani az ifjúsággal.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here