Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tarlós István hírlapi értesülések szerint berágott és fontolgatja, hogy nem indul újra a 2019-es főpolgármesteri választáson

Tarlós István főpolgármester a jelenlegi struktúra és a „nem tisztázott” hatáskörök miatt 70 évesen már nem akar még egy ciklust vállalni – tudta meg az ATV főmunkatársa városházi és kormányzati forrásból.

Május végén egy Index-interjúban mondta el Tarlós István, hogy Orbán Viktor miniszterelnök néhány héttel előtte felkérte, induljon el újra a 2019-es főpolgármesteri választáson. Mint mondta, a miniszterelnöknek az ország legfontosabb kérdéseiben folytatott politikájával egyetért, és ha lesz köztük megállapodás, ha nem, azt továbbra is támogatja.

„Azt azonban nagyon meg kell fontolnom, hogy 70 évesen vállalok-e, és ha igen, akkor milyen feltételek mellett egy hat és fél évre szóló elkötelezettséget” – tette hozzá.

A főpolgármester a 3-as metró felújításán túl a tervei között említette, hogy megszüntetné a BKK-t, és a Közbeszerzési Kft-t. Azt javasolja, hogy mégis egyszerre újítsák fel a Lánchidat és az Alagutat. Akkor elképzelhetőnek nevezte azt is, hogy nem lesz mobilgát a vitás Római-parti szakaszon.

Egy másik, a PestiSracok.hu-nak adott interjúban már azt mondta, ö nem kapaszkodik a főpolgármesteri székbe.

Tarlós Istvánnak nem tetszik, a Budapestért felelős államtitkárság elnevezés a Gulyás Gergely vezette Miniszterelnökségen, és az sem, hogy a fővárosi fejlesztési ügyekben nem tisztázottak a kompetenciák. A Red Bull Air Race-ügyben pedig az nem tetszett neki, hogy kiforgatták a szavait, az ő asztalán soha nem járt a budapestieket zavaró verseny engedélyezése.

Azt persze pontosan nem lehet tudni, hogy a városházi kiszivárogtatás mögött mi van. Valóban Tarlós a nem indulás belebegtetésével akar nyomást gyakorolni vagy csak a Fidesztől nem idegen PR akció az egész.

Köztudott tény, hogy Budapesten a legerősebb a baloldal és Demszky Gábor anno azzal lett nagyon népszerű, hogy a város érdekében kész volt a kormánnyal szembemenni.

Tehát könnyen elképzelhető, hogy  Tarlóst is egy ilyen figurának akarják PR-olni. Ezt a teóriát erősíti, hogy Tarlós érdemben soha nem tett olyan lépéseket, ami a kormánynak fájna és mindig benyelte a kormányzati akaratot, legyen szó Olimpiáról, Városligetről, orosz metró tenderről, vagy kormányközelből leállított metrópótló busz tenderről.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here