Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szinte biztos, hogy az LMP-t 2022-ben nem Szél Bernadett fogja vezetni és Ungár Péter is komoly bajba került.

A 24.hu értesült róla, hogy az LMP etikai bizottsága eltiltotta Szél Bernadettet, Ungár Pétert és Schmuck Erzsébetet, hogy tisztséget viseljen a pártban.

Ha még komolyan lehet venni őket, ez azt jelenti, hogy Szél és Ungár még kitölthetik a megválasztott tisztségüket, de a 2020-as LMP-s tisztújításon már nem indulhatnak újra, hiszen nem tölthetnek be tisztséget.

Tehát az etikai bizottsága a pártnak leváltotta Szél Bernadett, társelnököt és Ungár Péter, elnökségi tagot.

Az LMP a 2018-as választások óta egyre nehezebben értékelhető politikai döntéseket hozz. Egy új pártnál még érthető is lenne, hogy zsinórban a döntései nem mások, mint nettó önsorsrontás.

De az LMP 10 éve van már a politikai porondon, amiből azért súlyosabb dolgokra lehet következtetni: a párt politikusai semmit nem fejlődtek az elmúlt 10 évben.

A „furcsa” döntések sora kezdődött azzal, hogy eltiltották Hadházy Ákost, a párt korábbi társelnökét, aki a döntés után ki is lépet. Majd kizárták azt a tagjukat, aki a XVIII. kerületben visszalépet az MSZP-s Kunhalmi Ágnes javára.

Szintén meglepő hír volt, hogy a párt nem vette fel Demeter Márta országgyűlési képviselőt a sorai közé. Közben Sallai Róbert Benedeket is eltiltották tisztségviseléstől, aki szintén kilépet. (Bocsika, hibáztunk nem lépett ki, csak ki akart, de aztán mégsem)

Remélem még tudja követni az LMP-s szappan operát, Sallai Róbert Benedek volt az a képviselő, akinek a vitája tettlegességig fajult Hadházy Ákossal és fellökte képviselő társát.

S mindeközben zsinórba szivárognak ki a pártból kellemetlenebbnél kellemetlenebb információk. Talán a leghírhedtebb kiszivárgás, amikor Ungár Péter arról henceg, hogy milyen cseles volt Ron Weber tanácsadóval kötendő szerződéskor. Nem lett volna joga aláírni a szerződést Ő mégis megtette, s ez mennyire jól fog majd jönni.

Sajnos a cselről kiderült, hogy ez lehet, hogy BTK-s cselekmény volt, akkor már jelentőset puhult az álláspont…

Majd Schmuck Erzsébetről derültek ki izgi kis pletykák, a párt hivatalos kampányfőnöke volt és az információk alapján többször egyeztetett Schmidt Máriával, a Fidesz holdudvarához tartozó milliárdos nővel. LMP vezetése egy percig nem tagadta az egyeztetések tényét, csupán annyit ismételgetett Szél Bernadett, hogy nem koordinációról történtek beszélgetések a Fideszes milliárdossal.

Közben a Népszava írta meg, hogy az LMP egyik legbefolyásosabb véleményvezére egy kamuprofil facebookon. Egy Kovács Aranka nevű álprofil rendszeresen szivárogtat infokat, befolyásol nyilvános posztjaival döntéseket. Az is kiderült, hogy a középiskolás szintű dedó politikacsinálás mögött egy LMP-s vezető politikus áll.

Hát így érkezünk meg az etikai bizottság izgalmas döntéséhez, ami kvázi meneszti a párt elnökét Szél Bernadettet és az egyik legbefolyásosabb elnökségi tagját Ungár Pétert.

Azt fejtegetni, hogy 2020 után ki lehet az LMP elnöke felesleges, hiszen ha így folytatják már mindegy is. .

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here