Azt, hogy Fideszék ritka pofátlan mód tudják tolni az ipart azt már tudjuk, de most Orbán kimaxolta 2018-ra a pofátlanság kvótáját. Olyan arcpirító választ volt képes adni az újságíróknak, hogy szerintem maga is szégyenkezik.

 A HVG cikke szerint Orbán több mint tizenkét éve nem ad kormánykritikus orgánumnak interjút, azonban van a parlament folyosóján ötven méter, ahol lehet őt kérdezni.  Ez a dolgozószobája és az ülésterem közötti távolság.

Most pénteken rohadt cinikus kedvében kapták el az újságírók Orbán Viktort, aki kezdésnek beküldte: „A kollektív zaklatás csúnya dolog”.

hvg.hu beszámolója szerint miniszterelnök ezt követően valamennyi kérdésüket engedte feltenni: képviselői fizetésemelésről és az ápolási díj emelésének elutasításáról, Oroszországról, Simicska Lajosról,  de meghallgatva őket – illetve más újságírók kérdéseit is, például a költségvetésről  – mindegyikre azt válaszolta:

majd decemberben tart egy sajtótájékoztatót és ott válaszol az egész évben felgyülemlett kérdésekre.

Orbán Viktor így is ritkán áll szóba kormánykritikus újságírókkal, ő a Kossuth Rádió péntek reggeli műsorában érzi otthonosan magát, ahol nincsenek váratlan, kellemetlen kérdések.

Szóval kedves választópolgár majd decemberben meg tetszik tudni mit gondol Orbán az embereket érintő kérdésekről. Addig meg tessék zsebre tenni ezt a pofátlan választ.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here