A Fidesz világképében minden ami Afrika az migráns, így az ő világértelmezésük szerint nehéz másképp értelmezni: egy “migránsmárkát” nyúlt le Mészáros Lőrinc.

A napokban mutatta be a Felcsúti csoda csapat, egy igazán NER értelemben professzionális videóban Mészáros Lőrinc új sportmárkájának a 2rulenak a mezeit.

az afrikai márka logoja

A Mészáros sport márka 3 NB1-es csapatnál is hivatalos mez lesz. A Nikeot és az Adidast cserélték a 2rulera. Azt úgy, hogy korábban a 2rule márka termékeiről egyetlen egy hivatalos fénykép nem volt a neten. Nem volt weboldal, márkaboltja a 2rulenak és élő ember még nem hordott 2rule pólót.

Így nem volt nehéz kiszúrni, hogy mindeközben már létezik 2rule márka. Méghozzá egy Afrikai országban Nigériában ilyen márkanév alatt gyártanak ruházatai termékeket.

Mészárosék is tudtak erről, egy korábbi lapinterjúban azt mondták, áááá az a márka már csődbe ment nem létezik.

Azonban a nigériai divatmárka is tud a felcsúti csudamezekről: facebookon üzentek vissza, hogy nagyon is léteznek és 2rule márkanév az övék.

Mivel a nigériai 2rule nemzetközi szinten is értékesít így könnyen elképzelhető, hogy ebből védjegybitorlási per lesz.

Hiába na, Fideszék még a márkanév választáskor is lopnak, sőt még azt sem zavarja őket, hogy az általuk csak migránsoknak megbélyegezett országok egyik márka nevét nyúlják le.

Nem is beszélve arról, hogy magyar emberként valódi nyelvmérgezésnek tartom, hogy a turul szót így látom leírva: 2rule. Egy nemzeti jelképet márka nevesíteni majd nyelvidegen módon használni önmagában nemzetárulás.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here