forras: Index.hu olvasója
Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A rendőrség is megjelent, mivel hatalmas botrány kerekedet a Ferihegyi reptéren: az utasok fellázadtak a légitársaság intézkedése ellen, elállták a gép útját

Egy hete írt az Index arról hogy, a Ryanair vasárnapi Budapest-Las Palmas járatával a csomagok jelentős hányada nem érkezett meg, emiatt 70-80 utas csomagok nélkül maradt a Kanári-szigeteken.

Most vasárnap ugyanez a jelenet ismétlődött meg, számol be a hírportál.  Azt írják, hogy a Budapest-Las Palmas járatról kereste meg őket egy utas, hogy a Ryanair éppen megismétli a múlt heti produkciót.

A két eset között csupán annyi a különbség, hogy most Budapesten tájékoztatták  az utasokkal, hogy a csomagokat nem viszi el a gép.

A probléma ugyanaz volt, mint egy hete, hogy a gép túlsúlyos, ezért le kell szedni a csomagokat a csomagtérből.

Az utas beszámolója szerint, a légitársaság már a repülőn ülő utasokat választás elé kényszerítette vagy maradnak a gépen, és szerdán kapják meg a csomagjaikat kint, vagy ha ez így nem jó nekik, akkor szálljanak le.

Nyilván nem a leggazdagabbak utaznak a fapados légitársasággal nyaralni, kipihenni az év fáradalmait, így hatalmas  felzúdulás lett a gépen, az elrontott nyaralás réme miatt.

Olyannyira, hogy egy spontán tüntetés tört ki: “Kb 50 ember leszállt a gépről  és elállták a gép útját”- írta egy utas az Indexnek. Az is kiderült, hogy a helyszínre rendőrök is érkeztek.

Azonban hatékonynak bizonyult fellázadni a cég intézkedése ellen, ugyanis a pilóta bejelentette, hogy azoknak, akiknek a csomagja Budapesten marad, nem kell szerdáig várniuk kint rá, vagy ma, vagy legkésőbb holnap az is meg fog majd érkezni.

Közben az emberek a kiszedett bőröndökből próbálják gyorsan kivenni azokat a fontosabb dolgaikat, amikre szükségük lesz addig is, míg meg nem érkezik az egész bőrönd a Kanári-szigetekre.- számol be a hírportál

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here