Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kubatov Gábor, a Fideszhez sorolt szegedma.hu-nak adott interjúban mondta el, hogy hetente nyomon követi, hogy mi történik Szegeden. Majd hozzátette minden erejével segíti a szegedi Fidesz munkáját

Külön figyelmet fordít a Fidesz pártközpontja Botka László Szeged MSZP-s polgármesterének megbuktatására- derül ki abból az interjúból, amit Kubatov Gábor adott a szegedma.hu portálnak. Az is kiderül, hogy a Fidesz már gőzerőkkel dolgozik, hogy Szegeden megnyerjék az önkormányzati választásokat.

A portálnak azt mondta a Fidesz pártigazgatója, hogy a várost vezető korábbi fideszes polgármester rosszabb volt, mint a mostani MSZP-s városvezetés, tehát nem kell csodálkozni a szegedi Fidesz fiaskókon.

Majd azt is elmondta Kubatov, hogy hetente nyomon követi, hogy mi történik Szegeden, mivel azt vállalta, hogy minden erejével segíti a szegedi Fidesz  munkáját. Ahogy fogalmaz: „meglehetősen tájékozott vagyok a szegedi ügyekben”

Azt is megtudjuk a kampány gurutól, hogy a stratégia részeként első lépésük az volt Szegeden, hogy megújították a helyi Fideszt. Sőt, a Fidesz a 2018-as kampányban Szegeden egy teljesen új struktúrát alkalmazott, s szerinte rengeteget dolgoztak a kampányban.

Azt mi szúrjuk ide be, hogy Szegednek kettő választókerülete van, ebből az egyikben 43%-35% arányban az MSZP-s Szabó Sándor győzött, míg a másik választókerületben 44%-35% arányban a Fidesz jelöltje nyert.

Beszélt még arról is, hogy a következő céljuk a városban Botka megbuktatása, ahogy mondja: „a következő cél az –, hogy az önkormányzati választások változást hozzanak a város életében”.

Kiderül, az is hogy mit terveznek, Kubatov szerint „a Botka-örökség bemutatása elengedhetetlen”- majd hosszasan ecseteli a tervezet karaktergyilkosság részleteit.

Szeged 2030 néven helyi „Nemzeti Konzultációt” fognak tartani, melynek első lépése, hogy megkeresik a város értelmiségét gazdasági, városépítészeti, ifjúsági, szociális ügyekben kérik ki a véleményüket, majd utána a lakossághoz is fordulnak.

Kubatov úgy véli, azért tudott az MSZP-s parlamenti képviselőjelölt nyerni, mert túl későn mutatta be a Fidesz a helyi jelöltet, így nem volt ideje megismertetni magát és az elképzeléseit a várossal. Ezt a hibát most nem fogják elkövetni.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here