Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Megvallom, hogy amióta láttam a Vajna Tímeával készült mentőszolgálatos kisfilmet csak a fejem fogom és csak annyit tudok mondani ilyen már tényleg nincs.

Lássuk be baromira nem egyszerű egy Fidesz oligarcha asszonykájának lenni. Bulika, aranyevés és veszteséges fánkozó biznisz.

Szerteágazó és roppant gonosz fantáziám más racionális magyarázattal nem tud ezen videó megszületésére magyarázattal szolgálni mint, hogy cuncika elkezdet sírni Andynek, hogy szeretne valami komoly dolgot is csinálni az életben.

Andy fel-alá járkált, majd felgyulladt neki a 100-as izzó, hu hát a mentőszolgálat az nagyon komoly. Majd leszóltak a mentőszolgálatnak, hogy kellene valami  image videót csinálni Timcikével.

Persze nyilván nem kontraproduktív egy olyan intézménynél egy milliárdosné butácska videója, ahol az ott dolgozok  nettó 110-130 ezer forintokért mentik az emberek életét.


.

Vakarhatták is a fejüket az OMSZ-ben, hogy vajon mi a francot kezdhetnének a nyakukba lőcsölt milliárdosnéval. S ezúton is csak gratulálni tudok, annak a leleményes mentősnek, aki ezt a 30 másodperces videót az alábbi szöveggel elkészítette:  “minden hónap harmadik hétfőjén helyes mentősfiúk tartanak oktatást.”

 Vajnáné  házas, így feltételezni sem tudjuk, hogy csupán az ő csuda okos kis buksijából pattant volna csupán ki csak annyi gondolat a mentősökről, hogy helyesek a pasik.

Reméljük ezért a csodafilmért sok-sok milliót fizetett a mentőszolgálat tüncikének. Jaj de utálom ezt a velejéig foss NER-rendszert.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here