Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A humor faktort csak növeli, hogy magát roppant viccesen XXI. századi pártnak nevezteti. Reméljük, hogy tévednek és a XXI. század nem az etikai bizottságok és a politikai pofonosztó Charlie Firpok százada lesz.

Elment a kormánypárti Magyar Hírlaphoz, az eddig teljesen ismeretlen új társelnöke Keresztes Loránd, aki Hadházy Ákost váltotta a párt élén, hogy biztos, ami biztos alapon ott folytassa az ellenzéki politizálást, ahol abbahagyták a 2018-as választások előtt: az ellenzéki pártokat szapulta.

Hiába vannak formációk, akik nem tanultak az újabb Fidesz 2/3-ból, így kénytelenek leszünk Mi őket a történelem könyvek megfelelő hasábjaira helyezni.

Keresztes Lóránt tehát, írt egy pamfletet a kormánypárti lapnak amelyben a 8 éve unásig és bukásig ismert LMP-s mantrát adta elő: „szeretnék meghaladni az ideológiai alapon történő felosztást, és XXI. századi pártként teljesen elvetik a bukott baloldali pártokkal, a DK-val és az MSZP-vel való együttműködést.”

Ha most ásítottál megértjük, de  hogy ne aludj el, arról az LMP-s  egy fergeteges poénnal gondoskodik: „a DK és a szocialisták a túlélésért küzdenek, ezért támadják őket a baloldalról, ám szerinte mindez inkább erősíti az LMP-t.”

Hm. Micsoda extravagáns elképzelés. Locikának nyilván igaza van, hát teljesen egyértelmű, hogy az MSZP no meg természetesen Gyurcsány tehet arról, hogy a párt Etikai bizottsága kizárta a félpártot, minden második főfontos LMP-s diktafonnal a zsebében rohangál és ebből következően már a teljes politikát figyelő nyilvánosság rajtuk röhög.

Na de azért írjunk az LMP-s helyzetről 5 komolyabb mondatot is. Mert nem pusztán nettó idiotizmus állhat a párt etikai akciói mögött sokkal inkább egy politikai leszámolási akció.

Van egy csoportosulás, akiket csak sünöknek hívnak, azért kapták ezt a jelzőt, mert mert begubózva szurkálnak össze-vissza agyatlanul. Ehhez a csoportosuláshoz tartozik Keresztesi Loránd is és Csárdi Antal is. Illetve az LMP etikai és fegyelmi bizottságának többsége is. Magyarul a sünöknek ebben a két testületben többségük van párton belül.

Érdekes, hogy az LMP frakció párttagjai közül csupán csak Keresztesi Loránd is és Csárdi Antal ellen nem volt fegyelmi eljárás. Ebből arra merünk következtetni, hogy a sünök az etikai bizottságot használják a párton belüli politikai ellenfeleik kicsinálására.

Ha a sünök győznek, akkor az LMP marad az ami: egy összeférhetetlen, szúrós a Fidesz érdekeit szolgáló párttorzó.

Ők képtelenek tanulni 8 éve a Fidesz érdekében politizálnak, velük változás nem várható. Így nekünk választóknak kell az LMP sünjeit a parlament helyett, inkább az állatkertbe zárni.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here