forrás:zoom.hu
Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Márki-Zay Péter Facebookon tett közzé egy videót, melyben  nekifutásból kiosztotta Lázárt és Orbánt

A 168 Óra vette észre, hogy Márki-Zay Péter Facebookra feltöltött  szokásos online fogadóórájában  elemezte az elmúlt napok eseményeit, illetve válaszolt Lázár János bírálataira.

Lázár János ugyanis egy interjúban azzal esett neki a népszerű polgármesternek, hogy elképzelései sincsenek városa fejlesztéseiről, elmerül a kisszerű veszekedésekben.

Márki-Zay Péter nem hagyta szónélkül Lázár János vádaskodásait, szerinte a Fideszes politikus szavait nem lehet másképp értelmezni mint, hogy egyszerűen lefitymálja a vásárhelyieket érdeklő ügyeket, amilyen a könyvtár, a strand, a minőségi otthoncsere-program.

Azonban Lázár tudott az elképzelésekről ezért volt Márky-Zaj számára  legbosszantóbb ez, mert éppen erről beszélgettek első személyes találkozójukon . Szerinte a képviselő róla ugyanúgy hazudott, mint Botka Lászlóról.

Tehát ennél nyilvánvalóbb hazugsággal nem is állhatott volna elő. (…) Az a baj, hogy amikor valakinek annyira szegény a fantáziája, hogy még hazudni is csak ugyanazt tudja különböző emberekkel kapcsolatban, az már nem csak a politikai leépülésnek a jele.- jelentette ki a hódmezővásárhelyi polgármester.

Márki-Zay a videóban kitér arra is, hogy áprilisban feljelentették tiltott kampányfinanszírozás gyanúja miatt. De a lejáratási akció megbukott, hiszen a feljelentést a rendőrség átadta a számvevőszéknek, amely elutasította azt.

A polgármester ennek kapcsán jegyzi meg, hogy kampányát magánemberek adományaiból finanszírozta,  ahogy a Fidesz is jutott támogatáshoz például Soros Györgytől és máshonnan is, amikor a kommunizmus, az akkori egypártrendszer küzdött.

Szerinte most, amikor a kommunisták örökébe a Fidesz lépett, már fáj a kormánypártnak, hogy az ő örökségébe lépő civilek ugyanúgy kaphattak pénzt Soros Györgytől, mint Orbán kapott annak idején.

Ha úgy tetszik, Orbán Viktor is egy Soros-ügynök a definíció szerint, és Lázár János is lehetne az, hiszen hatvanmillió forintot kapott az általam egyébként nagyra becsült integrációs programjához Hódmezővásárhelyen.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here