Tegnap titokban ismét megházasodott Demszky Gábor, Budapest korábbi főpolgármestere. A friss házassága szám szerint az ötödik érdekesség, hogy pont ennyiszer is választották meg Budapest első emberének.

A Blikk számolt be arról, hogy a volt budapesti főpolgármester Kapitány Noémi ügyvéddel szűk családi körben tegnap a budaörsi városházán kelt egybe.

A ceremóniát szokatlan módon, maga a polgármester, Wittinghoff Tamás vezette, Wittinghoff korábban maga is szabad demokrata politikus volt, épp úgy mint Demszky Gábor innen van a barátságuk.

További fotók a Blikk oldalán >>

Demszky nem titkolta, hogy új asszonya eleinte nehezen fogadta el, hogy férje eddigi kapcsolataiban nem volt kitartó.

— Négy éve egy rendezvényen ismerkedtünk meg, ahol Gábor a modorával teljesen levett a lábamról, nem tudtam neki nemet mondani – mesélte a Demszkynél egy generációval fiatalabb feleség a Blikknek, aki két kamasz gyerekét hozta a házasságba.

Amikor a Blikk arról kérdezte Demszkyt, mi a titka a zökkenőmentes együttélésnek, hamiskás mosollyal azt válaszolta: „Mindig megtartottam a külön belvárosi lakásomat, mert így mindig volt hova visszavonulnom.”

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here