Akár a kínai piacon is lehetne ilyen minőségű mezt beszerezni, ami nem bír ki egy ilyen szituációt. Nem véletlen, hogy az igényes külföldi foci ügyel a minőségre és nem a haver-koma-sógor világ működik.

A Felcsúti csoda csapat második mérkőzésen már befuccsolt a 2rule meze, ugyanis a  Diósgyőr-Felcsút mérkőzésen elszakadt  a felcsútiak egyik játékosán, Molnár Gáboron. .

Az NB1 második fordulójában a Diósgyőr és a Felcsút csapott össze amikor is a 70. percben a Diósgyőr-játékos Tomiszlav Mazalovics mutatott be egy klasszikus lerántást, hát nem bírta a mez a strapát és Molnár Gábor meze elszakadt, Molnár pedig cserébe megütötte a szerb játékost.

Az eddig ismeretlen hát márkának azért túlzás nevezni, szóval trikógyár a 2rule Mészáros Lőrinc érdekeltségbe tartozik és idén cserélte le a Nikeot és az Adidast a Diósgyőr a Haladás és a Felcsút a semmiből érkező szemmel láthatólag gyengébb mezekre.

Persze kicsin hazánkba baromira nem az a rendező elv, hogy egy mez kibírjon egy ilyen szitut, hanem az hogy haver főoligerchia gyártsa. Nulla referencia, nulla ismeretek nélkül is megy a biznisz. Azt csodálkozunk, ha sok minden szar hazánkba?

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here