Csak ez a fotó és egy halántékon találó idézett: ennyivel ki is ütötte Hont András, a HVG rovatvezetője a Tusványoson okoskodó Orbán Viktort

Orbán Viktor úgy beszélt bulikomás fiatalok előtt, mintha világra szóló gondolatait minimum az ENSZ közgyűlésén, vagy az Oxfordi Egyetem professzorai előtt mondaná el. Bár a mi zsebputyinunk komoly helyen még előadást nem tartott, de okoskodásainak mindig ácsolnak színpadot ha máshol nem is de Erdélyben.

Pár száz partiarc még beveszi, hogy ő nagyon menci világvezető. Mindenesetre a belföldi kegyelemdöfést Orbánnak túlzás nélkül mondhatom, hogy címeres és tanult, népünk nagy tollforgatója  Honti András a HVG rovatvezetője adta meg Facebookos oldalán.

Hont a következő képet és idézetet adta közre:

“A polgári demokrata államok, melyek olyan szívesen oktatnak ki bennünket a demokrácia, »az igazi demokrácia« alapelemeire, ebben a tekintetben is vizet prédikálnak és bort isznak. Ezekben az államokban a törvényben lefektetett egyenlőség legtöbbször papíron marad”.

(Rákosi Mátyás beszéde az új alkotmányról az Országgyűlés 1949. augusztus 17-i ülésén)

 

Szerintem ehhez nincs mit hozzá tenni. Kiütéses győzelem Hontnál.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here