Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Míg a kormánypárti propaganda sajtó előszeretettel mutatja be a az Európai Unió vezetőit balliberálisoknak és Soros-ügynököknek, addig Ujhelyi István az MSZP Európa Parlamenti képviselője egy videóban mutatja be, hogy kik is az EU valódi vezetői

Sokan az gondolják Magyarországon, hogy Angela Merkel vagy Junker baloldali politikus. Azonban a valóság azaz, hogy ez nincs így. A 2014-es Európa Parlamenti választásokat az az Európai Néppárt nyerte meg, melynek a Fidesz is a tagja és a mi jó Orbán Viktorunk alelnöke volt.

Ebből következik, hogy az Európai Unió vezetését nem a szociáldemokraták adják, hanem a jobboldal, tehát minden ami az EU-ban történik, az nem más mint az európai jobboldal politikája.

Ujhelyi István videójában sorba mutatja be az EU vezetőit és azok valódi pártállását. Azonban van itt rögtön egy furcsa oximoron: annak ellenére, hogy Orbán változást hirdet az európai politikában, ha valaki Magyarországon a Fideszre szavaz, az a folytatás mellett voksol.

Ugyanis a Fidesz annak az Európai Néppártnak a tagja és körömszakadtáig ragaszkodik a tagságához, amelyik éppen vezeti az uniót és minden ott történt dologért felelős. Tehát logikus, hogy aki érdemben változást akar az uniós politikában, annak mondjuk az MSZP-re kell szavazni, hiszen az Európai Unió ellenzéke a baloldal.

Az Európai Uniós parlamenti patkóból is jól látszik, hogy zömében a jobboldali képviselők vannak többségben, s tegyük hozzá, hogy Európai Zöldek inkább jobboldali formáció, sok országban a jobboldal koalíciós partnerei.

Tehát Orbán álma akkor válik valóra, ha a második legerősebb frakció az S&D, azaz MSZP frakciója erősödik meg, hiszen akkor van változás az EU politikájában a jelenlegi erőviszonyokhoz képest.

Zárásképpen rögzítsük, Merkel és Junker Orbán párttársai, tehát az a párt irányítja az Uniót, melyek ellen szavakban hadakozik a Fidesz, de a valóságban minden döntésben részt vesznek, s hogy tetézzük a tisztánlátást: a Fidesz Európa parlamenti képviselői szavaztak bizalmat a Junkernek.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here