Rövid és velős hatalom átvétel történt ma a HírTV-nél. Nem túl nagy meglepetés, ahogy elsőként a Hír Hugó elemezte, sajnos minden pont úgy történik: Kálmán Olgát elsőként küldték el a csatornától.

A Zoom.hu facebook oldalán tett közre egy élő videót, melyben az látható, hogy Kálmán Olga elhagyja a HírTV-t. Sok kérdésre nem válaszolt, hiszen azt ismételgette, hogy a felmondási idejét tölti.

Vélhetőleg már ma este sem lesz látható a HírTV műsorán Olga, ugyan az erre vonatkozó kérdésekre nem adott választ, de a videó végén megkérdezik tőle, hogy miért van a kezében a Magyar Nemzet utolsó száma?

Arra azt válaszolja, hogy az asztalán volt és elhozta. Ebből lehet következtetni, hogy tudja nem fog visszatérni az épületbe, tehát a műsort sem Ő fogja vezetni.

Csintalan Sándor is átvette a felmondását, mind Kálmán Olga, mind Csintalan nyilatkozataiból arra lehet következtetni lesz olyan TV ahol folytatják a munkát.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here