Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Bár az új tulajdonos, Nyerges Zsolték mindent elkövettek, hogy a tegnapi HírTV-s hatalom átvevős állománygyűlésről ne kerüljön ki felvétel a 24.hu mégis hozzájutott egy mobilos verzióhoz.

Nem maradt a nyilvánosság számára titokban a tegnapi Hír TV állománygyűlés. Ahogy arra számítani lehetett, azzal hogy Simicska Lajos végleg kivonult az üzleti életből és eladta minden érdekeltségét a Fidesz közeli Nyerges Zsoltnak újra Fidesz akolba került a HírTV.

Ahogy beszámoltunk már róla elsőként Kálmán Olgát rúgták ki, Csintalan Sándor pedig maga állt fel. Meglepetés, vagy épp nem: de Puzsér Róbertet nem rúgták ki a csatornától. Puzsér több indokolatlan kirohanást is intézett a választási kampányban az ellenzék ellen, vélhetőleg ezen jószolgálatainak köszönhetően  rá továbbiakban is számít a csatorna.

Aki pedig abban reménykedett, hogy azért a HírTV megmarad egy szoft kormánykritikus csatornának, a tegnap esti műsoruk világossá tette, ilyen nem lesz, nettó Fidesz TV lesz ebből is. Hiszen az EchoTV adott kölcsön estére egy műsorvezetőt a kirúgott Kálmán Olga helyére és van valami pikáns abban, hogy az eddig látható “Egyenesen” helyett már a “Magyarország élőben” került adásba. Azért ezt ők se merik Egyenesen-nek hívni.

És a mi tagadás tényleg a javából Magyarország volt élőben: öntelt és elégedett Fidesznyikek hatalommámoros  zsibbadása.

Arról is írtunk már részletesebben, hogy milyen lehetséges forgatókönyvek állnak a HírTV-ből kirúgott médiamunkások előtt.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here