Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Skrabski Fruzsina, a Magyar Nemzet korábbi újságírója készített Csintalan Sándorral egy interjút Facebookon. Skrabski szerint ugyanis a Facebook megjelenésével nem kell szerkesztőség meg semmi, hogy valaki riportot csináljon valakivel.

Skrabski álláspontja inkább egy a Fidesznek csontig benyalós álláspont, ráadásul az interjúból kiderül, hogy a zsíros kis állásából kihullott Fidesznyik dörgölőző riportjában egy emberi alapszabályt megsért: földön fekvőbe nem rúgunk.

Skrabski Fruzsina interjúját csak azért hozzuk le, hogy mindenki lássa, egy lehet normális válaszokat is adni a direkt alázós kérdésekre, kettő hogy mindenki lássa, ez a Fidesz-világ, tort ül azon, hogy másnak szar, három, hogy mindenki lássa, hogy kell tisztességesen benyalni, ha szeretne egy zsíros kis állást valamelyik NER médiumban.

Előre szolunk, hogy ki fog nyílni a bicska a zsebében, ilyen penetránsán aljas interjút még nem olvasott. Minden jel szerint ez a stílus lesz Orbán kulturális forradalma! Íme Skrabski Fruzsina álláskereső benyalós interjúja, íme a Fidesz rendszer leírta:

– Melyik állapotodban érezted magad legjobban? Kommunistaként? Mszpésként? Fideszesként? Vagy antifideszesként?

– Több állapotomban jól éreztem magam. Inkább ellenzékiként. 91-94 között, amikor mindenki utált minket, mint a meleg sz..t. A környezetem próbált igazodni az új hatalmi rendszerhez, én pedig megpróbáltam bebizonyítani, hogy vannak baloldali kultúrának értékei.

– Az az időszak a kommunista hatalom átmentéséről, a privatizációról, a vadkapitalizmusról szólt..

– Pártállami kultúrának nevezném, mert azoknak az embereknek már nem volt köze ideológiához. Én már 88-ban felvetettem, hogyha elkezdődik a piacgazdaság, hogyan lesz magántulajdon? Aztán anarchisztikus, spontán privatizáció lett. Amibe sok ismerősöm belerokkant, többen öngyilkosok is lettek.

– Térjünk vissza a korszakaidhoz: mikor szerettél még lenni?

– Másodszor 2002-2010-ben, amikor ellenzékben voltam a Fidesszel. Sokat tanultam, Orbánt nagyon bírtam. Most vagyok a harmadik legjobb korszakomban: körbeért az életem. Végtelen szabadságérzet van bennem. Van dolgom, feladatom. Nekem a hatalom sose állt jól. Ebben az önkényuralomba-hajló rendszerben kifejezetten jól esik a két lövészárok között lenni. Szerintem mindent meg lehet beszélni.

– Hogy akarsz úgy megbeszélni valamit, hogy az egyik szekértábor túlzásait használod? Önkényuralom például…

– Szerintem minden gondolkodó ember észreveszi a hatalom centralizációját.

– Minden gondolkodó ember… – megint csak nem egy nyitott kommunikáció..

– Én például bevezetném a kéttannyelvű oktatást, hogy legyek nyitott és javasoljak is valamit.

– Hogyan definiálnád magad? Műsorvezető?

– Csintalan Sándor vagyok és vannak, akik kíváncsiak arra, amit mondok. Egy személyes közösségi brandet fogok most felépíteni.

– Miért nem mentél el a szamiszdat Szabadfogás felvételére? Simicska Lajossal ittál?

– Nem, az új brandem technikai részleteit beszéltem meg a barátaimmal, akik ebben segítenek, már nem tudtam hirtelen átszervezni.

– Jó, akkor mikor beszéltél utoljára Simicska Lajossal?

– A választások előtt egy hónappal.

– És most miért nem?

– Nincs az érzelmi élete csúcsán. A választások óta tudom, hogy úgyis elvágják a torkunk. Akit anya szült a világra és gyerekei vannak, azt lehet olyan nyomás alá helyezni, hogy ilyen döntéseket hozzon. Ma már szerencsére nem visznek el és nem lőnek le.

– Amikor utoljára beszéltetek, akkor miről beszéltetek?

– A választási esélyekről. Lajos hitt abban, hogy a Jobbik akár nyerhet is, meg nem lesz kétharmad, én nem reménykedtem.

– Simicska Lajos úgy van beállítva, hogy egy zseni, de aki ilyen csúnyán fogalmaz, mint a nyilatkozataiban és, aki a választások előtt egy hónappal ilyen eredményben hisz, az nem tűnik zseninek…
– A mostani helyzetértékelése lehet, hogy nem volt jó, de a pasi egy zseni. Amilyen pénztárnoka volt a Fidesznek, abban zseni. Ahogy felépítette a Fidesz intézményeit, hogy ellenzékben is tudjon működni.

– Akkor lehet, hogy majd Mészáros Lőrincet is zseninek fogod tartani?
– Nem, a mostaniakkal a mértéktelenség a bajom és, hogy a Simicska cégei korrektebbek voltak. Jó munkát végeztek.

– A G-nap nem Simicskának volt kockázatos, hiszen ő gondolom most se nyomorog, hanem azoknak az embereknek, akik hittek neki és vele maradtak. Most nincs állásuk és valószínűleg nem is lesz, mert a fideszes médiumok nem fogják alkalmazni őket, az ellenzéki médiumokban pedig nincs hely. Sok embert hozott, hoztatok nehéz helyzetbe, nem gondolod?
– Nekem tartanom kellett az emberekben a lelket. Az én szemembe néztek a kollégák. Mindenkinek mondtam, hogy végünk lesz, ha így alakulnak a választások. Ez a szabadság kockázata.

– Gondolom te se nyomorogsz..
– Most megyek majd a nyugdíjintézetbe a százezer forintos nyugdíjamért.

– Nem tudom elképzelni, hogy nyomorogsz…
– Hidegen hagy, hogy te mit gondolsz… Nyílván nem nyomorgok még.

– Miért szoktatok csúnyán beszélni? Te is, Simicska Lajos is?
– Én azért, mert bunkó vagyok. Lajos pedig azért, mert indulatos volt. Ha nem mondja a g betűs szót, hanem azt, hogy vége, akkor nem hiszik el.

– Haragszol valakire?
– Nem, de van, akiket megvetek. (Igen itt a logikus kérdés az lenne kiket, de a Fidesznyik benyaló mit kérdezz:)

– A fideszesek közül van, akiket tisztelsz, szeretsz?
– Persze!

– Kik?
– Ezzel most kib.szunk velük. Nem gondolod?

– Nem.
– Akkor elmondom: Békés Mártont, Schmidt Máriát, Orbán Viktort, Hollik Istvánt, Böszörményi-Nagy Gergőt tiszetelem, Megadja Gábor írásain nagyokat szoktam röhögni. Gulyás Gergőt, Kocsis Mátét, Simonka Györgyöt figyelem.

– Te és Simicska Lajos egyébként alkoholisták vagytok?
– Miért lennénk?

– Mert sokan ezt gondolják.
– Mindenki le van sz..va.

– Simicska alkoholista?
– Nem.

– És te?
– Átadom magam a megítélő tudat aljasságának. Bárki, bármit mondhat. Közismert alkoholista vagyok.

– Amikor az éjszakai videódat készítetted, részeg voltál?
– Nem voltam részeg. Férfi is voltam valaha.

– Már nem vagy?
– Már csak emlékeim vannak.

Csak gratulálni tudunk Skrabski Fruzsina kétláb mély interjújához. Igazán komoly bátorság kellett hozzá. Most akkor reméljük ugyan ilyen szintű riportot fog csinálni mondjuk Kosa Lajossal vagy Rogán Antallal is. Ja ahhoz nincs bátorság az ilyen senkiknek.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here