Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Lendvai Ildikó legújabb posztjában arra hívja fel a figyelmet, hogy ha nincs itthon Orbán akkor, mindig valami disznóság történik, már a HírTV ügye ismert, de felhívja a figyelmet egy másik lehetséges veszélyre is, íme:

Minden rendes krimiolvasó tudja: végül az lesz a bűnös, aki az alibije szerint a tetthely közelében sem járt. Ezért mindig aggódom egy kicsit a miniszterelnöki szabadságok idején: most milyen disznóság történik majd, amihez természetesen semmi köze, hiszen nincs is itthon.

Egyet már kipipálhatunk: távollétére időzítették a Hír tévé -akciót, annak világossá tételét, miben is állt Simicska fegyverletételi megállapodása. Azon gondolkodom, vajon a szabadságára időzítik-e annak kiszivárogtatását is, mi a tervük Budapesttel.

De nem is az időzítés az érdekes. Az meg még kevésbé, hogy Kósa esküdözött: nem változtatnak a főpolgármester megválasztásának szabályain.

Ha csak arra gondolok, hányszor cáfolta meg önmagát naponta a rejtélyes örökösnővel kötött szerződés ügyében, akkor jobb, ha kijelentéseit pont olyan gránitszilárdságúnak tekintem, mint a folyton módosított Alaptörvényt.

Hiszen Tarlós már tavaly megmondta: “a változtatási terveket nem csupán a pragmatikus városvezetési szempontok diktálják, közrejátszhatnak bennük pártpolitikai, hatalomgyakorlási szempontok is.” Mit nem mond! Hogy a Fideszt hatalmi szempontok vezetnék? Ez az, amit soha nem hittem volna…

De ha esetleg, netalántán, valahogy mégis, akkor nyilván a kormány volt az, (ki más adna erre pénzt?), aki megbízta a hozzá közelálló közvéleménykutató céget annak felmérésére, lenyelnék-e a budapestiek, ha nem maguk választhatnák meg főpolgármesterüket, hanem a kormány jelölné ki a neki szimpatikus kerületi polgármesterek közül. Egyelőre csak tájékozódnak, hezitálnak.

Két dolog biztos. Az egyik, hogy hiába nyerték tönkre magukat tavasszal, Budapest felől nem biztosak a dolgukban, hiszen itt vesztettek.

A másik, hogy az általuk kinevezett főpolgármester nem az ellenzéki kerületi vezetők közül kerülne ki. Még akkor sem, ha Kósa ennek valószínűségét bizonygatná komoly képpel a legközelebbi médiaszereplésében…

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here