A HírTV legnézettebb műsora volt a Szabadfogás, a műsor egy picit Heti Hetes kopi volt. Bár kevésbé volt vicces, de nem is könnyű híreket tálalt.

Az elsők között zárták be a Szabadfogás című műsort, az akolba visszaterelt HírTV-n, pedig messze a legnézettebb műsor volt a csatornán. Nyilván nem a számok, hanem politikai okok voltak a megszüntetés mögött.

Azonban a Szabadfogás csapata úgy döntött, hogy folytatja tovább a műsort, a Youtubeon. Csendben jegyezzük meg, hogy nekünk van abban valami hátborzongatóan pikáns, hogy a TV-s genyák ahogyan most fedezik fel maguknak az internetet.

Mit fognak szólni, ha megtalálják pl Dancsó Péter csatornáját és szembesülnek vele, hogy közzel 1 millió feliratkozója van és az egyre inkább Pepsi reklámmá avanzsálódó csatornáján, még a Pepsi reklámot is 4x annyian nézték meg, mint a HírTV legnézettebb műsorát?

Azonban a valódi kiégés az lesz nekik, amikor megtalálják Molnár Krisztián “bebaszós livejait”, s azt látják, hogy egy gyerek élőben berúg, mint az albán szamár, nagyobb nézettséget csinál mint az egész politikai pereputty Orbánostúl.

Hideg zuhany lesz, mert szembesültök a saját magatok jelentőségéről pontosabban jelentéktelenségéről.

Az elitünk elveszett 2006-ban, kényelmes és zsíros állásaiban. Azt hiszik hogy a youtube az undergrund, közben a valóság kedves média és közéleti fontosak: hogy mára egyre inkább a mainstream a youtube és underground pl a TV.

Van abban valami vicces a generációnknak, hogy harcoltok egy stúdióért, közben a világ már rég elment emellett. S milyen jó lesz szembesülni, hogy jééé neten nagyobb nézetsséget vagy pont akkorát lehet csinálni mint a TV-ben. S ha rájöttök van donate, tehát pénzt is lehet ezzel keresni, össze fog omlani a világ.

Hát kedves politikai és közéleti elitünk: kellemes felocsúdást és isten hozott Titeket a XXI. században.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here