Minden jel szerint a Facebook történetének eddigi legkomolyabb üzemzavarát éli meg, ugyanis több funkció egyszerűen elérhetetlen reggel óta a közösségi oldalon.

 

Egész nap érkeztek a bejelentések a downdetector.com-ra a hibás működés miatt, de mostanra teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy nem egyedi problémáról van szó,  üzemzavar van a Facebook működésével az asztali gépeken.

Az egyik látványosabb rendellenesség, hogy teljesen eltűnt az oldal bal szélére helyezett menüsáv, ahonnan elérhetjük a legfontosabb funkciókat.

A másik, hogy  a csoportok elérhetetlenné váltak: hiába kattintunk rá egy csoport nevére, csak üres oldal jön be. Ennek eredményeként ha értesítésünk érkezett egy csoportbeli tag hozzászólásáról, és arra rákattintunk, akkor is csak üres felületre visz az oldal.

Néhányan azt is tapasztalták, hogy az általuk kezelt oldalakat sem érik el.

A hiba csak pc-s webes böngészős verziókat érinti a, mobilon minden rendesen működik.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here