Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Csintalan Sándor szerint a nyilvánosság tere egyre szűkül, így muszáj kreatívnak lennünk és szerinte muszáj lesz együtt gondolkodni.

Csintalan Sándor Ujhelyi István MSZP-s Európa Parlamenti képviselő facebook fogadóórájában tért vissza. A HírTV-nek felmondó műsorvezető elmondta, hogy azért fogadta el a felkérést Ujhelyi felkérését mert szűkül a nyilvánosság és muszáj lesz együtt gondolkozni, annál is inkább mert egy év múlva Európa Parlamenti választások lesznek.

 

Majd úgy folytatta Csintalan, hogy jó ideje mindig felteszem a kérdést, hogy hol az ellenzék mostanában, hol a baloldal mostanában? Csintalan nem sok helyen lát aktivitást, de Ujhelyit üdítő kivételnek tartja.

Az exműsorvezető elmondta, hogy szerinte amire nagyon gyorsan helyes választ kell adni, mert alig egy év van hátra, hogy kikre illetve kire szavazunk az Európa Parlamenti választásokon, mert ez egy nagyon fontos választás lesz külpolitikailag is és belpolitikailag is.

„Pista az a helyzet, hogy én rajtad kívül nem ismerek Ma Magyarországon olyan szereplőt, aki tényleg érzékelhető mód komolyan venné, vagy tenne is valamit, hogy ez az Uniós Választás napirendre kerüljön.”- mondta Csintalan

Ujhelyi közbekérdez, hogy miért van ez szerinted? Csintalan erre azt mondja, hogy azért mert hülyék, nem fogják fel: április 9. után nyilvánvaló volt -és a politikát nem amatőrök, dilettánsok és szenvedő lelkek kell hogy csinálják- egyik feladatból fordulunk a másikba.  Nem tudok az Ő fejükkel gondolkodni, de rajtad kívül mindenki nyaral.

Csintalan Sándor szerint az egyik feladat, hogy új média felületeket kell nyitni (szerintünk a Hír Hugóra gondol- szerk :)) Meg kell őket tanulni, meg kell tanulni azoknak is akik csinálják és azoknak is, akik olvassák. Panaszkodnak sokan, hogy na de akkor mit nézzünk? Meg kell tanulni őket! Ettől be is van tojva a Fidesz különben.

Használni kell az eszünket, Orbán azért nem piskóta. Azzal, hogy belengette a 2030-at, azt is belengette, hogy Ő is tudja, hogy ennek a dolognak lesz vége. Nem ismeri az az Orbánt, aki komolyan veszi ezt a 2030-at, szerinte Orbán dinasztiában gondolkodik.

A fiú gyermekét már beemelte a közéletbe, szóval olyan nem lesz, hogy belátáson alapuló visszavonulás, erre ne számítsunk.

Azt tudom mondani mindenkinek, hogy fel kell fogni, hogy mi ennek az Uniós választásnak a jelentősége és meg kell mozdulni.

A beszélgetés hátralevő részében Ujhelyi István által elindított Európai Konzultáció kérdéseit beszélték át, melyet egyébként bárki kitölthet erre a linkre kattintva.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here