Miután repült a HírTV-ről a Szabadfogás nevet váltott és Kötöttfogás néven folytatja a Youtubon, s első adásában Jeszenszky Zsolt, az Echo TV feketeöves kormánypropagandistáját meghívta.

Jeszenszky Zsolttal, az Echo TV feketeöves kormánypropagandistáját tért vissza a Kötöttfogás. A műsornak kifejezetten jót tett, a színvonala egyből a békasegge és a malacfarka közé esett.

Megjelent a polgári és kereszténydemokrata buzizás, gecizés és faszszopás kifejezések a műsorban, tényleg szerencsés ötlet volt vele emelni a szintet.

Jeszenszky jól keres, mint a kormány egyik szócsőve: Jeszenszky Zsolt, azaz DJ Jeszy  aki nettó 250 ezer forintot kapott azért, hogy felkonferálja Milót, amikor az Magyarországon járt.

Így nyilván kevés az a média felület ahol a baromságait terjeszteni tudja, DJ Jeszy, ezért briliáns ötlet volt , hogy az állásukat és felületüket vesztett szabadfogásosok felületet adtak neki is, mert nyilván igény van rá. De azért olyan DJ Jeszy-sen felmerült bennem egy kérés: mi a faszért?

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here