Elképesztő magyar történet, azért zár be egy állatkert, mert egyszerűen tolvajok szétlopják, rendszeresen.

Sok turista látogatott el az elmúlt években a Parádfürdőn családi vállalkozásként üzemelő mini állatkertbe- számolt be a 24.hu

A 2006-tól működő létesítményben, egy üde kis színfoltja volt Magyarországnak, lendített a helyi turizmuson és látogatóik nagyon szerették, sok visszatérő turista volt, de ennek vége.

A 24.hu hírportál szúrta ki, Parádfürdi Miniállatkert facebook oldalán a szomorú hírt, hogy bezárja kapuit a létesítmény.

A mini állatkert felszámolás alatt áll! Köszönhető ez a tolvajoknak, akik visszajárva többször, több helyen szétvágták a drótot, kerítést, és ellopták az állatokat. Szinte semmi sem maradt, csak az öreg gyöngytyúk és a japán csirkék – írják Facebook oldalukon.

Az is kiderült, hogy idén kezdődtek a lopások, melyek rendszeressé váltak.  Az ismeretlen behatolók vittek mindent: egy alkalommal például egy éjszaka leple alatt tűntek el aranyfácánok, fácánok, foglyok, mandarin récék, nyulak.

Az állatkert alig egy éve még arról számolt be, hogy egy őzikével bővült a nem csekély méretű lakóinak a száma.

Van ebben valami Örkény-i groteszk, hogy Magyarországon csődig szét tudnak lopni egy állatkeretet és a hatóságok meg a rendőrség semmit nem tud tenni. Mit mondott a Fidesz anno: 2 hét alatt rendet teszünk.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here