Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Egy ilyen ügy után, kb repülnie kéne a felelős szerkesztőnek. Gyakorlatilag cáfolhatatlan bizonyítékokkal leplezte le az RTL Klub az MTV híradóját.

Végül is, aki hazudik az lop is hát meg is érkeztünk a NER alapértékéhez.

A  Híradó március 20-ia adásában egyszerű német járókelőkkel beszélgetnek a riportereik arról, hogy “elüldözik a németeket a bevándorlók”, és arról, hogy “egyre több német mondja azt, hogy nem akar egy társasházban élni a bevándorlókkal”.

Azonban az RTL Klub hírműsora csúnyán lebuktatta a köztévét és beszámolt arról, hogy itt tudatos hírhamisításról volt szó, mivel a megszólalók egyáltalán nem az utcai emberei voltak,  hanem egy német szélsőjobboldali párt, az AfD politikusai.

Az RTL Klub Híradója arról is beszámolt, hogy a választási kampányban az anyagot többször is megismételték. S ezt úgy tették, hogy sehol nem közölték, hogy itt konkrétan szélsőjobbos politikusokról van szó.

A közmédiát egy korábbi  dolgozója Orosz Márta buktatta le, aki ma már nem dolgozik az egykor szebb napokat is megélt csatornánál. Riportban Ő is megszólal és a követekézőket mondja:

“Az, hogy úgy állítják be az AfD politikusát, mint egy gyanútlan járókelőt, egy egyszerű ott lakó embert, egy átlag németet, az nem más, mint egyszerű hírmanipuláció” – azt is hozzá teszi, hogy neki úgy tűnik, mintha a közmédiában azt adták volna ki feladatként a kampányban, hogy “mindegy, hogy milyen áron, mindegy, hogy milyen szakmai szempontokat lábbal tiporva, de naponta termeljetek egy-egy horrorsztorit a németországi menedékkérőkről, és ez meg is történik”.

Az RTL Klub hiába kereste a közmédiát, nem kaptak választ a kérdéseikre. Az, hogy mi vagyunk a világ legkövetkezmények-nélkülibb országa az abból is látszik, hogy ezek, aki tudatosan hírt hamisítottak Ma este is Híradót készíthetnek cirka 70 milliárdból.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here