Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Megható történet kering a Facebookon, melyről az ATV és Blikk is beszámolt, pedig igazából az egész egy nettó kattintás vadász cuc. Szóval: Saját elmondása szerint felemelő élményben volt része egy budapesti lakosnak, amint délután épp hazafele tartott busszal.

Az eset egy hölggyel történt, aki Facebook-oldalán számolt be a történetről. Az asszony elmondása szerint fáradtan és elgyötörten utazott a járművön, mikor az első megállónál arra lett figyelmes, hogy egy hajléktalan botorkál az utcán egy gyroszos mellett, mankóval a kezében és egy gitárral a hátán. 

A sofőr ekkor váratlanul odakiáltott a hajléktalannak: “ennél egy gyrost? “. Az illető ezután elmosolyodott, bólintott egyet, közben pedig tovább sétált. Talán nem is gondolta, hogy a sofőr komolyan gondolta, amit mondott, a vezető azonban egy nem mindennapi, nemes gesztusra szánta el magát, leszállt, majd fizetett egy gyrost a hajléktalannak, utána visszapattant a buszba és a következő megálló felé vette az irányt.

A koldus ekkor egy boldog mosollyal az arcán bólintott egyet, miután az étteremhez botorkált. “Abban a bólintásban és arckifejezésben minden benne volt! Én meg már nem is voltam olyan elgyötört és fáradt!” – írta boldogan a hölgy a közösségi oldalon. Érthetően teljesen lenyűgözte a férfi nagylelkűsége, s sorait olvasva, mi is fejet hajtunk előtte!

Na tessék így kritizáljon ezután bárkit is a média!

atv.hu/blikk.hu


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here