Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Tegnap este tombolt az ÁVH-retró az EchoTV-ben. Ugyanis “elbeszélgettek” élőadásban Bencsik elvtárssal, amiért kezd liberális elhajló lenni. Gyönyörű állampárti gyomorgörcs: érvek helyett, szovjetkommunista jobb belátásra bírás.

Mi is lehetne annál szebb, amikor a pár éve még bőszen kommunistázó fidesznyikek élő adásban mutatnak be egy hamisíthatatlan állampárti elbeszélgetést. Elől járóban annyit, hogy az ilyen Huth-féle kádereket, tyű de utálta anno is mindenki.

Szóval az Echo TV Sajtóklub című műsorában tegnap jobb belátásra igyekezték bírni Bencsik Gábort, természetesen nemzetünk egyik főkérdésével kapcsolatban: kell-e genderszak az ELTÉ-re.

Már Huth Gergely felvezetése is roppant pikáns: kultúrharcról beszél, ami begyűrűzött közéjük is, teccik tudni mint anno az olajár.

Nem írom le a teljes vitát, de érdemes megnézni, röviden Bencsik Gábor elmondja a teljesen helytálló érvelését, majd a többi az áltudományos hülyeségeiket. Ennek a remek érvparádénak a csúcspontja, amikor Huth Gergely, a tudományosan megalapozott Tuti blog, igen jól tetszett olvasni, posztját használja fel érvként XD.

De Bencsik elvtárs csak nem akar jobb belátásra térni, nem győzi meg a Tuti blogos citátum, kiérti?

S már jönnek az ilyen odaszólások Bencsiknek, hogy “karabéllyal hátralőttél néhány kultúrharcost a frontvonalon”, “nem akarunk itt egykoncepciós pert rendezni”.

De Bencsik konokan ragaszkodott az álláspontjához, majd következett a legszebb ÁVH-időket felelevenítő fenyítés:

“Ha mi érzékelünk egy ilyen támadást, akkor az a természetes ha az immunrendszerünk elkezd védekezni ellene és kiszorítja a köreinkből ezt a marhaságot és ha repedések keletkeznek az immunrendszeren (s közbe Bencsikre mutat), akkor az lehet, hogy árt nekünk”, Bencsik elvtárs.

Erre mit lehet mondani? Ezek totálisan betegek.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here