Kálmán Olga egy fényképes beszámolót tett közzé, hivatalos facebook oldalán. Kórházban járt a minap, az nem derül ki, hogy miért volt ott, de az igen, hogy milyen drasztikus állapotokkal találkozott. 

Azt pontosan nem lehet tudni, hogy Kálmán Olga miért járt a Kútvölgyi Kórházban, viszont egy fényképes beszámolóban írta meg, hogy mit tapasztalat, íme:

 

Látja, kedves! Volt itt valaha légkondi. -fogja meg a karomat egy a gyógyíthatatlan betegségtől kortalanná vált néni a Kútvölgyi Klinika folyosóján. Kint 36 fok van, bent legalább ennyi, de a zsúfolt kórtermekben azt a maradék forró levegőt is egymás elől kapkodják a betegek.

Orvos, nővér megállás nélkül fut, szúr, tűt beültet, vizsgál. A rutinosabb betegek már eleve vizes törölközővel és ceruzaelemes kézi ventilátorral érkeznek.

Állítólag egy jogi vita miatt áll így az ország egyik leghíresebb klinikája. Még 2016-ban kezdték el a felújítást, ami odáig jutott, hogy kívülről csupaszra vetkőztették a falakat.

A kórtermek melletti erkélyeken kitört üvegek, mocsok, égbe meredő vezetékek.


– Azt mondják a kivitelező összeveszett az alvállalkozójával, állványokat lebontották, és mindenki itt hagyott csapot-papot. Hogy mikor békülnek ki, azt senki nem tudja.

De azt én már úgy sem fogom megérni, csak az időre játszunk itt hétről hétre – így a néni, majd lassú léptekkel visszamegy a kórtermébe.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here