Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Azért utálom a jobboldali politikai kultúrát, mert ezek az istenbarmai mindig azt gondolják, hogy mindenki politikai érdekből beszél, minden kérdés csak kommunikációs síkon történik. A problémákat nem megoldani kell, hanem lekommunikálni, hogy nincs gond.

Olvasom a portálokon, hogy az Olasz hídleszakadás katasztrófáját a szakértők előre jelezték és az ottani jobboldal, az Öt csillag mozgalom istenbarmai az egész problémát, csak egy kommunikációs feladatnak tekintették, pont úgy, ahogy nálunk szokta a Fidesz, ha éppen neki nem tetsző véleményen vannak a szakemberek.

Tanulságos történet, akár a neveket kicserélhetnénk bármely fidesz politikusra és bármely magyar szakemberre. Pont ilyen arrogánsak, beképzeltek és pökhendik, csak a Soros-ügynöközés marad el.

A genovai városi tanács 2012-es ülésének most előkerülő jegyzőkönyve nagyon rosszul érinti a jobboldali 5 Csillag Mozgalmat. A Huffington Post olasz kiadásában idézett dokumentumból kiderült, hogy a mozgalom képviselője, Paolo Putti a városi tanács ülésén élesen kikelt Giovanni Calvini, a gyáriparosok szövetségének helyi vezetője ellen, miután Calvini a hidat tehermenetesítő, egy elkerülő út megépítésének fontosságáról nyilatkozott:

Majd tíz év múlva, amikor összedőlt a Morandi híd, és órákat kell állnunk a dugókban, akkor jusson eszünkbe azoknak a neve, akik most azt mondták (az elkerülőre), hogy „nem”

Az Öt csillag jobboldali politikusa épp olyan cinikus választ adott a gyáriparos szakember szakmai érveire, mint amilyet a Fidesz szokott itthon:

„Ma reggel azt olvastam egy genovai újságban, hogy a gyáriparosok helyi elnöke szerint a Morandi híd össze fog dőlni, és az emberek emlékezni fognak azokra, akik nemet mondtak az elkerülőre. Megragadom hát az alkalmat, hogy kifejezzem dühömet és meglepetésemet az ijesztgetéssel kapcsolatban, egyben a dolgok megkönnyítésére jelezném, hogy Paolo Puttinak hívnak, és az 5 Csillag Mozgalom tanácsnoka vagyok.”

Végül azonban alig hat és fél év múlva bekövetkezett a katasztrófa.

Azonban nem csak helyi szinten kezelte a problémát a jobboldal nagyképűen.  Az  5 Csillag mozgalom,  összeállított egy zseniális kommunikációs listát, melyre  a híddal kapcsolatos felújítások vagy az elkerülő felkerült, olyan infrastrukturális projektként, ami felesleges szerintük.

A listában az 5 Csillag Mozgalom a híd struktúrájával kapcsolatos aggályokra azt reagálta, hogy „gyerekmese”. A baleset után az oldalt elég gyorsan eltüntették, de az írás itt még látható.

A jobboldali olasz kormány persze próbálja magát kidumálni, Giuseppe Conte olasz miniszterelnök az események után gyorsan a helyszínre sietett, ahol azt nyilatkozta: „Nem engedhetjük meg, hogy hasonló tragédiák történjenek a jövőben”.

Na akkor most kedves olvasó, csapjon téged arcon a rögvalóság. Amikor szakemberek jelzik, hogy baj lesz azt a dicső mi jobboldalunk pont ilyen arrogánsan szokta sutba dobni.

Mehet a propaganda, de attól még siralmas az egészségügy helyzete, katasztrófa a MÁV színvonal, szörnyűek a vidék útjai, siralmas az oktatás, s a fiatalok nem visszajönnek hanem lelépnek. Ment Olaszországba is a jobboldali maszlag, amelyben minden szép és jó volt és gyerekmese volt a kritika, csak attól még a híd leszakadt.

Fel kellene fogni, hogy aki a Fidesz kormányt piszkálja, az nem minden esetben azért mondja, mert liberális, Soros-bérenc, komcsi. Hanem azért mert baj van.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here