Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Már sokszor mondtuk, hogy a Fidesz világban hiába dolgozol szépen csendben, hiába vagy jó szakember, mindig lesz egy Fideszes haver, akinek a Te állásod vagy vállalkozásod kell. Hála istenek, most már Matolcsy György ifjabb sarja is kapott egy 200 millás bizniszt.

A Testnevelési Egyetem a kormánytól kapott fejlesztési pénzből most 207,5 millióért vesz új bútorokat az új kampuszára Matolcsy Ádám cégétől, a Balaton Bútor Kft.-től.

A 444.hu szúrta ki, hogy az uniós közbeszerzési értesítőben megjelent tájékoztató szerint az egyetem gyorsított eljárást kért a bútor beszerzésre, mert rájöttek, hogy nyakukon a tanévkezdés.

Az eljárásra 12-en jelentkeztek, de végül csak 4-en tudtak érvényes ajánlatot adni, akik közül, hála istennek, hogy a jegybankelnök fia lett a befutó. Ezt a mázlit komolyan, hogy mindig a Fideszes- haverok adják a legtutibb ajánlatot.

Csak azért mondom, hogy lottózniuk kellene, mert a lottó ötös rosszabbul fizet, mint a közbeszerzés bizniszük. De tényleg, hogy nincs e magyar honban más tehetség csak a Fidesz gyerekek?

De tudjátok, hogy mi ebben az egészben a legszebb? Hogy még sajnáltatják is magukat: Matolcsy Ádám az állami megrendelésekről azt mondta:

„egy közbeszerzésen való győzelem minden, csak nem ajándék”, mert nagyon-nagyon kemény feltételnek kell megfelelni hozzá, hát igen Ádika, nyilván az orvosi egyetemen a feltételek tök lazák, s éppen ezért nem is üti 200 milla az orvosok kezét, ugye?

A jegybankelnök fia még 2016-ban vette meg a Balaton Bútort a Fotextől, amihez a pénzt Matolcsy György unokatestvérének, Szemerey Tamásnak a Növekedési Hitelbankja hitelezte.

Bennem már csak egy kérdés motoszkál: vajon hány pereputty van még, akiknek állami lóvéból ki kell tolni 100 millákat?

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here