Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Azt, hogy a Fidesz semmiből nem tanul és cserébe nem felejt, azt leginkább Hódmezővásárhely elbukása és az utána következő sündisznó politika igazolja. Pedig egyesek szerint a Fidesz azért vesztett Hódmezővásárhelyen, mert túltolta a heti terrort. De ezek csak ennyit tudnak: fenyegetni, rettegéseben tartani és pöffeszkedni. 

A hódmezővásárhelyi polgármester szerint újságírói kérdésnek álcázott, de egyértelmű fenyegetést kaptak azok, akik fellépnek az augusztus 20-i ünnepségen. Szerinte már a májusi rendezvényüket is hasonlóképpen puccsolták meg, de most kitartanak a művészek. Az „álcázott fenyegetéssel” felérő kérdések egy olyan helyi hírportáltól érkeztek, amely Márki-Zay szerint Lázár jobbkezéhez köthető.- számolt be a HVG

Az augusztus 20-ai program része egy politikai pódium beszélgetés is és erre a programpontra hivatkozva kereste meg a fellépőt a helyi Promenad.hu felelős szerkesztője, Megyeri József kérdéseivel.

Arra kérték a művészeket, hogy válaszoljanak olyan kérdésekre, mint:

  • Miért tarják fontosnak, hogy egy pártpolitikai és kormányellenes műsor részeként lépjenek fel?
  • Nem tartanak attól, hogy politikai állásfoglalásként, hogy szerepvállalásként értelmezik majd, ha egy politikai pódiumbeszélgetést követően lépnek fel?
  • Vagy a politikai szerepvállalás volt a céljuk?
  • Nem tartanak attól, hogy azok a rajongóik, akik esetleg a kormánypártokkal, vagy más pártokkal szimpatizálnak csalódottak lesznek?
  • Nem tartanak attól, hogy egy kormányellenes politikai rendezvény fellépőiként a jövőben kormányellenes, ellenzéki, vagy LMP-s kötődéssel rendelkezőnek tartják majd Önöket?
  • Miért tartják fontosnak a művészek nyílt politikai szerepvállalását?
  • Mi a véleményük a kormány, illetve a kormánypártok munkájáról?
  • Amennyiben nem szimpatizálnak vele, miért és miben elégedetlenek azzal?

„Valószínűleg többeknek is elküldték, akik vállalták a fellépést, mert a május 1-i műsorunkat is hasonlóképpen puccsolták meg, akkor egy telefonáló hívta végig a művészeket. Sajnos, akkor sikerrel, de most senki nem mondta vissza a részvételt” – mondta a hvg.hu-nak Márki-Zay Péter.

Szerinte hiába tettek úgy, mintha újságírói kérdés lenne, az álcázott fenyegetésből világosan látszik, mi a cél. „Végtelenül gusztustalan, ahogy művészeket kérdezgetnek, hogy ’nem fél attól…’ – jegyezte meg.

A polgármester hozzátette: információi szerint a helyi hírportál domain-je ahhoz a Szél Istvánhoz köthető, aki Székkutas polgármestere, és Lázár János helyi jobbkezének tartják.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here