Így jár azaz ország, amelyikben a politikai elit a szakembereket lecserélte pártkáderekre. Totális leépülés és megáll az ország.

A 24.hu számolt be róla, hogy már három hónapja nem tudnak egészségügyi igazolást szerezni a magyar pilóták.

Az engedély kiadását intéző hatósági repülőorvosnak ugyanis májusban lejárt a szerződése, és az illetékes minisztérium – a Palkovics László vezette ITM-ről van szó – nem kötött senkivel sem új szerződést azóta a feladat ellátására. Teccik érteni május óta…

Így azok a pilóták, akiknek lejárt az engedélyük, vagy egyéb okokból egészségügyi igazolásra lenne szükségük, most nem juthatnak ilyen dokumentumhoz, mert nincs senki sem az egész országban, aki jogosult lenne kiállítani az engedélyeket.

A lap információja szerint mintegy száz pilóta nem tud már repülni a minisztérium hanyagsága miatt.

Mindenesetre a kormányzat régen tisztában van hogy lépni kell. Információink szerint több mint egy éve lehet tudni, hogy az idén májusban lejár a hatósági repülőorvos szerződése, erre a légügyi hivatal akkori felettes szervének, a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumnak felhívták a figyelmét. Ám az a tárca sem iparkodott, és a megszűnése után feladatainak egy részét – így a légügyi hatóság felügyeletét – öröklő új tárcánál, az ITM-ben is csigalassúsággal kezelik a helyzetet.- írja a portál.

Azt már mi tesszük hozzá, hogy nem kell ezen csodálkozni, ahol a szakembereket káderekre cserélték ott előbb-utóbb.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here