Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A HírTV átvétele után Kálmán Olga légüres térbe került, azt még mindig nem lehet tudni, hogy hol folytatja, de azt már lehet tudni, hogy hol biztos nem.

Már több helyzet elemzést írtunk, melyben azt valószínűsítettük, hogy Kálmán Olga nem fog tudni az ATV-hez visszamenni. Mára világossá vált, hogy ismét nem tévedtünk.

Németh S. Szilárd az ATV vezérigazgatója a Hetek című lapnak adott egy interjút, amelyben világossá tette Kálmán Olgának nincs visszaút a csatornához.

Komoly változások zajlottak le a televíziós piacon. Az ATV vezérigazgatójával, Németh S. Szilárddal az elmúlt évek történéseiről és a jövőbeli tervekről beszélgettek a heti lap újságírói.

Elmondta azt, hogy az ATV egy nagyon nehéz időszakon van túl,  „a HírTV a kormány támogatójából egyik napról a másikra ellenzékivé lett, napi szinten éreztük. Több kollégánkat megkeresték ajánlattal a HírTV-ből, miközben a mieinkhez sok szempontból hasonló műsorok tűntek fel a konkurens tévénél, azaz megcélozták a nézőinket.”

Az is kiderült, hogy a riport, hogy az ATV nézettsége megérezte a  HírTV támadásait, de nem a sértettség miatt nem tudják visszavenni Kálmán Olgát, hanem azért, mert nem akarnak senkit, sem elküldeni, akik ebben a nehéz időszakban a csatornánál dolgoztak.

„Az ATV-t egy kész csapat működtette az elmúlt 20 hónapban is, amikor a kollégáink kitartottak az intézmény mellett, és derekasan állták a kiélezettebb piaci versenyt. Sem fairnek, sem szakmailag indokoltnak nem érezném, ha most, hogy ennek az egészséges rivalizálásnak vége van, elküldjünk egy csomó embert, hogy átvegyünk másokat. Nyilván más eset, ha a túloldalon van valaki, aki sokkal jobb a mi, hasonló pozícióban lévő kollégánknál. Vagy ha valaki máshova szerződik, akkor pótolni kell.”

Kálmán Olga visszatérésére konkrétan rá is kérdez a lap, erre a vezérigazgató az mondja, hogy távozása után új megoldást kerestünk. Rónai Egon kiválóan vezeti az Egyenes beszédet, ráadásul elkezdtünk építeni saját arcokat, így nálunk dolgozik Krug Emília, aki mára a legjobb hírháttér-műsorvezetők egyike lett Magyarországon. Kulka Jánossal készített közelmúltbeli interjúja óriási szakmai és közönségsikert hozott a számára és az ATV számára is.

Egy szó, mint száz, Bednárik Imre szakmai vezetésével elkezdtünk új szakembereket felépíteni, amire nemcsak nekünk, de a szakmának is égető szüksége volt. Ezt a munkát nem fogjuk félbehagyni, ez egy hosszú távú folyamat.

Ennek a riportnak a fényében jelentősen szűkült a kör, valószínűsíthető, hogy Kálmán Olga youtubeon fogja folytatni, csatorna híján.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here