A HírTV-s Fidesz hatalom átvétel után nem sok lehetősége maradt a csatorna dolgozóinak. Egyszerűen nincs Magyarországon annyi hírcsatorna (pontosabban, lassan egy lesz csupán az ATV), ahova mehetnének.

Egy picit hasonlít a HírTV-s műsorvezetők helyzete, a rendszerváltás utáni médiaállapotokra: ha valakit kirúgtak a Magyar Rádiótól vagy a Magyar Televizitól nem volt neki hova menni, hiszen nem volt több csatorna. Ma lényegét tekintve ugyan ez a média helyzet. Hiába van látszólag több médium, mégis csak egy az.

Éppen ezért a legtöbb HírTV-s műsorvezető szinte biztos, hogy egy jó ideig nem fog műsort vezetni, Veiszer Alinda se, de ő legalább képernyőn marad.

Meglepő műsorban tér vissza Veiszer Alinda, akit a Hír TV menesztett a csatornától, az Alinda május végéig futott.  A 37 éves műsorvezető férjével, László Pállal az RTL Klub egyik őszi nagy dobásában, a Nyerő Páros című műsorban szerepel.

A csatorna már augusztus 27-én megnyitja az őszt a sztárokat felvonultató produkció második évadával. A villában ezúttal kilenc ismert pár költözik össze, hogy a hetekig tartó küzdelem végére eldöntsék, ki lesz az idei év Nyerő Párosa.

A csata ezúttal is két helyszínen zajlik: a luxusvillában, ahol a párok együtt élnek, buliznak, taktikáznak és szavaznak, valamint a kőbányában, ahol izgalmas játékokban mérhetik össze az erejüket, ügyességüket, ravaszságukat. A műsor házigazdája Sebestyén Balázs lesz, aki minden hétköznap este várja a nézőket.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here