Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

2017. augusztus 20-án indult el a blogunk. Így ma ünnepeljük az első születésnapunkat. Továbbra is azok maradunk, akik voltunk: igazságkereső az emberek oldalán álló vélemény blog.

Csak pislogtam egy éve, hogy milyen konteók futnak a vezérmédiában. Helyes állítások, hibás következtetések. Jeleztük, írtuk, mondtuk, elemeztük: ez így nem lesz jó, totális az eltévelyedés.

Talán, azok akik kezdettől fogva olvasnak, bizony-bizony teszem hozzá sajnos, egy csomó kérdésben lényegét tekintve nem tévedtünk. S eszembe jut Petőfi sora, az idő eldönti mi igaz és mi nem az.

Persze kaptunk Mi kritikát ezret, mert másképp mertünk látni kérdéseket. Voltunk mi párt blog, álhírportál és propaganda oldal. Mára már nem kérdés, miért kell minél több ellenzéki orgánum.

Akik értették a kritikáinkat, reméljük hasznos volt, ezért tettük. Akik pedig az értés helyet dacosan vagdalkoztak, reméljük az idő függvényében már Ők is másképp látnak dolgokat.

Mert semmi nem örök, az ellenzék hibázott ezalatt az egy év alatt. Mi csupán az emberek érdekéből, igyekeztünk ezt nem hagyni. Mindhiába. Vannak olyan szereplők, kik megértették 2018 üzenetét. Tanultak a hibáikból és újragondolták a saját tévedéseiket.

De szemmel látható, hogy vannak olyan szereplők, akik azt gondolják minden ugyanott folytatható, ahol 2018 áprilisa előtt. Elég volt már, a mellébeszélésből és a farsoskodásból. Ma már mindenki látja, hogy ki az aki önzözik.

Mi az elkövetkezendő egy éveben is csak és kizárólag az igazságot fogjuk keresni és szolgálni. Nem hagyjuk szó nélkül majd, ha azt látjuk, hogy az ellenzék szereplői önzöznek és a baromságaikról szépen csendben okosan, vagy épp indulatos érvekkel le fogjuk rántani a leplet.

Ezalatt az egy év alatt több, mint 4 millióan olvastatok minket, napról-napra. Köszönjük a hűségeteket és támogatásotokat. Erőt adtok és hitet, hogy kell az igaz, propaganda mentes, ellenzéki szó.

Hír Hugó

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here