Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem tudom eldönteni, hogy a 21. századi pártok kifejezés a politikai idiotizmus vagy szimplán a bohózat szinonimái-e?   Történetükben újabb zseniális felvonáshoz érkeztünk, az a kérdés ez a záróakkord vagy valaminek  nyitánya?

A magukat 21. századinak hívó pártok roppant bizarr politika csinálást mutattak be a 2018-as országgyűlési választások előtt is. De az idiotizmus csak ezután szabadult el. Mára már a 21. századi pártok kifejezés gondolkodói körökben egyenlővé vált a kreténséggel.

A Jobbik és a Momentum is nagyot alkotott  a választások után így versenyben vannak,  de a nincsenek könnyű helyzetben, ha az LMP nevű szappanopera hattyúhalálát nézzük. Itt nyílt ki egy újabb fejezet, persze ha komolyan beszélünk is azért vér komoly tétje van, ugyanis a valóságban az LMP-ben minden jel szerint igen komoly belső harcok dúlhatnak.

Tehát, ma lemondott Szél Bernadett az LMP-ben betöltött összes pozíciójáról: a társelnöki posztról, illetve a frakcióvezetőségről is.

 

Szél döntése annyiban nem meglepő, hogy az etikai bizottság néhány héttel ezelőtt sorozatosan olyan határizatokat hozott, amelyekkel nem értett egyet. Az egyik határozat őt is eltiltotta három évre az LMP-ben betöltött pozícióktól, mivel a kampányban a választókerületi visszalépésekről tárgyalt más pártokkal.

Akkor azt mondta Szél, visszavonul gondolkodni.„A jövővel kapcsolatban fontos és felelős döntéseket kell meghoznom” – mondta.

Azonban a helyezett az nem pusztán ennyi, hogy a az LMP-ben elszabadult az idiotizmus. Lényegében arról szól a történet, hogy nem tudják mit kezdjenek azzal a helyzettel, hogy nekik is egy Magyarországért felelős pártként kellene viselkedniük s szembesültek azzal, hogy nem jön már be a népeknek, hogy ők nem fognak össze.

Lényegét tekintve három irány csap össze, az egyre szűkülő önálló LMP gondolat képviselői, a 21. századinak csúfolt pártok együttműködésén alapuló konstrukció és a teljes összefogás hívei.

21. századi pártok összefogása a Jobbik-LMP-Momentum tengelyt jelentené, ami az LMP és a Jobbik népszerűségének csökkenése után kb egy 17-19 százalékra lehetne jó. Bár győzni tehát nem lehet vele, de arra tök jó, hogy ők elmondhassák összefogtak.

A LMP belül a teljes összefogás hívei azt mondják, hogy mindenkivel együtt kell működni és egy a cél legyőzni a Fideszt. Ez a csata zajlik az LMP-ben ősszel eldől kik nyernek.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here