Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ma robbant a magyar közélet tahóság bombája, a Nyugati Fény nevű hírportál számolt be róla, miszerint Orbán papának és mamának nem volt ideje sem keresztény sem más viselkedési normákra megtanítani a lányát: Horvátországban az útszélén hagyta a szaros pelenkát, közben a közelben volt egy kuka. A horvát facebook felhasználók és média vélemények alapján elmondható: Orbán lány szépen leégette a magyarokat. 

A horvát sajtóban totálisan kiverte a biztosítékot az esett, igen csak fel vannak háborodva a történteken.

A Net.hr  egyik legnagyobb hírportál azzal a címmel számolt be az esetről, hogy „A magyar miniszterelnök lánya valami elképzelhetetlent tett egy horvát autópályán: »Tán apád nem tanított illemre?«”.

A cikkben beszámolnak róla, hogy Hrvoje Krešić Horvátország egyik legnépszerűbb médiaszereplője, is megszólalt az ügyben és azt mondta, hogy Mit neked jószomszédi viszony és tisztességes családi nevelés: Orbán Viktor lányát lefotózták horvátországi nyaralásán, ahogy egy autópálya pihenőjében pelenkát cserél, és a teli csomagot lezseren a földre hajítja. Pedig a közelben volt szemetes.

Egy másik portál a Novi List „A »királyi pár« primitívsége Horvátországban” címmel számolt be a valóban primitív esetről a cikk tárgyilagosan ír arról, hogy a szarral teli pelenkának nem az útszélén van a helye, de ez a stílus útszéli. Sőt azt is hozzáteszik, alázásként, hogy Orbán Ráhel Svájcban tanult turizmust és vendéglátást…

A szintén igen olvasott 24 Sata portál háborodott fel a legjobban: „Felháborító! Orbán lánya elhajította a pelust Horvátországban, az autópálya mellett” címet adta, míg a Telegram azt írta: „A magyar miniszterelnök Horvátországban nyaraló lányának botránya: lefotózták, ahogy az út mellé hajítja a mocskos pelust.”

Horvátország korábbi miniszterelnöke is megszólalta az ügyben, méghozzá Jadranka  Kosor a Twitteren nemes egyszerűséggel csak annyit írt: „Borzalmas!”

Az ügy a horvát Facebook felhasználok között is felháborodást keltett, többen komentben azt írták, hogy ez a horvátok megalázása volt.

De minden jel szerint sikerült a magyarokat is leégetni, többen a magyarok bunkóságát látják mögötte, többen megvédenek minket és írják a magyarok nem bunkók csak az Orbán család. Van olyan aki egyenesen bocsánatkérést követel a történtekért.

Minden esetre a jelek szerint Orbán Ráhel szépen leégette Magyarországot és a magyarokat. Minekünk meg éghet a pofánkról a bőr az Orbán lány primitívsége miatt.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here